27 Οκτ 2016

Αποκλειστικό: Οι 5 πρώτες μεταγραφές αεροδρομίου του ΠΑΣΟΚ tv

Η είδηση ότι το κίνημα της καρδιάς μας έκανε το βήμα που όλοι περιμέναμε αποκτώντας τη δική του web tv ακούστηκε σαν μουσική στα πρησμένα από το αριστερό «μπιζ» αυτιά μας. Όλοι εμείς οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, που μεγαλώσαμε με...
ψωμί, καγιέν και ΕΣΠΑ, περιμέναμε όπως οι Pink Floyd τη Νανά Παλαιτσάκη, την dream team του κόμματος για να μυρωθούμε σοσιαλισμό…
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews οι 5 πρώτες εκπομπές του καναλιού έχουν ήδη κλείσει.  
1. «Πρωινή κατήχηση» με τον Κώστα Λαλιώτη
Το ιστορικό στέλεχος αναλαμβάνει την ακαδημία του κινήματος και τη δύσκολη αποστολή να δημιουργήσει τα νέα ταλέντα του ΠΑΣΟΚ. Ο εμβληματικός ηγέτης της σοσιαλιστικής παράταξης με το εξωτερικό συνεργείο του σταθμού θα παίρνει σβάρνα όλα τα νηπιαγωγεία της χώρας και θα δείχνει στη νεολαία μας ζωγραφιές με τα έργα του ΠΑΣΟΚ, χαρούμενους αγρότες να οργώνουν τα μπουζούκια και να σπέρνουν belvedere για να θερίσουν επιδοτήσεις και μια ευτυχισμένη καρέκλα στο δημόσιο (ο ιδιοκτήτης της είναι σε αναρρωτική άδεια γιατί έχει επιλόχεια κατάθλιψη).
Για να αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθεί και 30λεπτo bonus επεισόδιο κινουμένων σοσιαλιστικών σχεδίων από τον Δημήτρη Ρέππα με μηνύματα για το μεγαλείο του κινήματος με τίτλο «Ρέππα, το γουρουνάκι».
2. «Για πάντα νέα #diplis» με την Έλλη Στάη   
Σε συνεργασία με τον φωτοσοπά του Κώστα Σημίτη και έναν ειδικό εφετζή στο Pinterest το ολόγραμμα της Έλλης Στάη θα παρουσιάζει καθημερινά τα νέα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος, η οποία θα ανθίσει ξανά την άγια νύχτα που ο μαρμαρωμένος πρασινοφρουρός θα επιστρέψει στον πρωθυπουργικό θώκο. Στο τελευταίο τέταρτο της εκπομπής θα υπάρχει η ενότητα «Μεγάλοι Έλληνες (εφοπλιστές)» στην οποία επιτυχημένοι καραβοκύρηδες θα αποκαλύπτουν τι πρέπει να συμβεί για να ξεκρεμάσουν από τα γρι γρι τους τη σημαία του Παναμά και να βάλουν ξανά την δοξασμένη σημαία του ΠΑΣΟΚ…
3. Οι πρασινοφρουροί της Αχαΐας
Σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη (και η λεβεντογέννα Κρήτη ΠΑΣΟ είναι) το νέο σίριαλ της τηλεόρασης του ΠΑΣΟΚ εξιστορεί τον απαγορευμένο έρωτα ενός Αγκολέζου Άδωνι με μια νεράιδα του κινήματος. Ενώ οι γονείς του Αγκολέζου τον πιέζουν να παντρευτεί την πρώτη εξαδέλφη του Ζουέλα για να μην βγάλει ο Φρανκ την επικαλαμίδα του και παίξει σκουός με τα κεφάλια, εκείνος προτιμάει να ρισκάρει τα πάντα για να ζήσει τον έρωτά του με την πράσινη κόρη.
Για να τα καταφέρει παίρνει την ελληνική υπηκοότητα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000 και στα επινίκια καταφέρνει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ μέσα στις κλαδική του ΠΑΣΟΚ στα Λιόσια υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μοσχολιού: «Αν είναι να χαθώ θέλω να γίνει τώρα».
4. «Κατσανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά» με τον Μίλτο Βαρβιτσιώτη
Το κίνημα παίρνει δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για να μάθει στα νέα γατάκια του ΠΑΣΟΚ τα μυστικά της νύχτας. Κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής θα παίζουν τραγούδια της Ρίτας Σακελλαρίου, του Νταλάρα και της Πάολα, ενώ οι φίλοι και τα μέλη του κινήματος θα ραίνουν τους τραγουδιστές με ομόλογα ΕΤΒΑ. Μετά το ελαφρολαϊκό θα παίζει (με τη συχνότητα που έπαιζε στην ΕΡΤ το διάγγελμα Γεροβασίλη) ένα βίντεο με την Σεμίνα Διγενή να δείχνει στον ψηφοφόρο τις ανέμελες μέρες ΠΑΣΟΚ με τα αφιερώματα στον Τόλη Βοσκόπουλο και τον σπιτονοικοκύρη του, ενώ θα περνάει και μια ιπτάμενη μούντζα που πάνω θα γράφει «Κοίτα τι έκανες».
5. «Κόκκινοι γίγαντες, άσπροι νάνοι» με τον Ανδρέα Λοβέρδο
Αθλητική εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα για τα σοσιαλιστικά συστήματα του Μπέντο που απασχολούν τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Με τη βοήθεια δυο κομπάρσων, του Παναγιώτη Φασούλα (κόκκινος γίγαντας) και του Στέλιου Παπαθεμελή (άσπρος νάνος Γκάνταλφαχαχαχαχα) που θα παίζουν μονάκι στα 31, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα δείχνει στη νεολαία ότι μόνο αν τρως το φαί σου και ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ θα μπορείς να καρφώνεις μπροστά στα μούτρα κορυφαίων αντιπάλων όπως ο «Αριδάς τσέπης», Στέλιος Παπαθεμελής.
Πριν το τέλος της εκπομπής θα υπάρχει η ενότητα «Ρεφ αγωνίζεσθαι» στην οποία ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις και θα δίνει χρηστικές συμβουλές στους παίκτες του κινήματος για το πώς αντιμετωπίζουν ρέφερι που τους αδικεί. 

www.koolnews.g