1 Οκτ 2016

Δήμαρχος από την Πελοπόννησο…με δημοτική σύμβουλο από την αντιπολίτευση!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Όπως σας αναφέραμε τις προάλλες μέγα σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σε μεγάλο δήμο της Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος αρχικά «έκλεψε» δημοτική σύμβουλο από την αντιπολίτευση η οποία δήθεν παραιτήθηκε για λόγους ηθικής κ.λ.π. …… Τελικά αποδείχτηκε ότι ηθική δεν είχε αυτή
και ο Δήμαρχος αφού αμφότεροι αψήφησαν τις οικογένειες τους – τα παιδιά τους και σύναψαν κανονικότατη ερωτική σχέση. Ή μήπως είχαν από πρίν; Πρίν τη παραίτηση; Γι΄αυτό ήθελαν να πάνε μαζί ταξιδάκι για χάρη του δήμου και καλά σε πόλη της Γερμανίας;;;;; ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!
Τυφλωμένος λοιπόν που λέτε ο δήμαρχος από τον….έρωτα του για την…. Δημοτική σύμβουλο …. Την έκανε δεξί του χέρι …. ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!! Ήταν το όνειρο της βλέπετε…. Να ανέβει στην ιεραρχία… επέλεξε όπως αποδείχτηκε την εύκολη οδό… από το κρεβάτι του δήμαρχου……
Κάπου εκεί άρχισαν και οι γκρίνιες στη παράταξη του δημάρχου... Δημοτικοί σύμβουλοι, πρώτα βιολιά της πλειοψηφούσας παράταξης … ο ένας με 2200 περίπου ο άλλος με 1600 περίπου φώναζαν στον Δήμαρχο και έκαναν συνεχώς παράπονα:
«ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ… ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΙΣ»???
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ!

ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ......πρωτη ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ…….του νομου