30 Δεκ 2016

Κύριε Μητσοτάκη το θέμα της Μαρέβα δεν είναι νομικό, είναι καθαρώς ηθικό. Αν έχετε αίσθηση της πολιτικής ηθικής.



Λέμε στον κύριο Μητσοτάκη ότι η γυναίκα του Καίσαρος δεν πρέπει μόνον να είναι έντιμη αλλά πρέπει και να φαίνεται. Αρχαίο ρωμαϊκό ρητό που ισχύει διαχρονικώς.
Ο κύριος Μητσοτάκης λοιπόν, ο οποίος ζει πάντα μαζί με την ερίτιμη σύζυγό του, πρέπει να απολογηθεί για τα εξής: Ή η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του με στεφάνι είναι
απολύτως καθαρή και δεν έχει καμία σχέση με Χριστοφοράκους και άλλους κατά τις…επιχειρηματικές τις δραστηριότητες…
Οπότε ο κύριος Μητσοτάκης πρέπει να είναι πιστός και την περήφανος στο έτερον ήμισύ του.
Ή η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι έκθετη από 40 πάντες με Χριστοφοράκος και άλλους.
Τότε, δεν έχει σημασία αν αυτό συνέβη όταν ο κύριος Μητσοτάκης ήταν μαζί της ή όταν χώρισαν για τα μάτια του κόσμου. Σε αυτή την δεύτερη περίπτωση ο κύριος Μητσοτάκης είναι εξίσου υπόλογος με την σύζυγό του. Άλλωστε έχει το προηγούμενο με τους υπολογιστές και τους λεμονοστίφτες τη Siemens. Κατά πως λέει ο Τρισμέγιστος Σαίξπηρ, «οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές».
Τα λέμε αυτά γιατί ο κύριος Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει όχι μόνο σε επίπεδο νομικής ηθικής αλλά και σε επίπεδο πολιτικής ηθικής. Και να μην ξεχνάει ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης πήγε στα αζήτητα επειδή μπέρδεψε το νόμιμο και το ηθικό. Γι’ αυτό και δεν τον έχει μαζί του στη «νέα τάξη πραγμάτων».
Σας λέμε λοιπόν κύριε Μητσοτάκη και για την σύζυγό σας ισχύει πως δεν είναι ηθικόν απλώς ότι είναι νόμιμον. Υπό διαφορετική εκδοχή πηγαίνετε να κάνετε παρέα στον Γιώργο Βουλγαράκη. Ανεξαρτήτως ελέγχων και συνεπειών.

Posted by olympiada