10 Ιαν 2017

ΕΣΚΑΣΕ μυτη ο προδοτης πατσοκοιλιας!!!Υπέρ του Σχεδίου Ανάν ο Φίλης: Aν είχε εφαρμοστεί δεν θα υπήρχαν Τούρκοι στρατιώτες στην Κύπρο

Την εκτίμηση ότι εάν είχε εφαρμοστεί το σχέδιο Ανάν, σήμερα δεν θα υπήρχαν Τούρκοι στρατιώτες στην Κύπρο εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης στην πρώτη του ομιλία μετά την ..
απομάκρυνση του από το υπουργείο Παιδείας σε εκδήλωση για το Κυπριακό που διοργάνωσαν οι εφημερίδες «ΑΥΓΗ» και «ΕΠΟΧΗ».
Ο κ. Φίλης άφησε αιχμές και κατά της παρούσας κυβέρνησης όταν σημείωσε ότι το «Κυπριακό δεν προέκυψε ως πρόβλημα το 1974, παρά το ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις και δυστυχώς (όπως είπε) και η σημερινή έχουν ως επίσημη θέση ότι η εισβολή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κυπριακού».
«Η εισβολή δημιούργησε μια αφόρητη κατάσταση» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Παιδείας ωστόσο όπως σημείωσε «από την απελευθέρωση και μετά σημειώθηκαν σφοδρές συγκρούσεις».
Την ανάγκη να μην χαθεί άλλη μία ευκαιρία για την επίλυση του κυπριακού εξέφρασε η τέως αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ υπέρ της ομοσπονδιακής λύσης στο Κυπριακό, τάχθηκαν ο Μουράτ Καναντλί μέλος του αριστερού τουρκοκυπριακού κόμματος «Νέα Κύπρος» και ο Τάκης Χατζηδημητρίου πρόεδρος του ιδρύματος κοινωνικοοικονομικών μελετών της Κύπρου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Ράνια Αντωνοπούλου, Σάκης Παπαδόπουλος, Φωτεινή Βάκη, Θεανώ Φωτίου, Μάκης Βαλαούρας, Αρ. Μπαλντάς, Γιάννης Μπαλάφας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Χρήστος Μαντάς και Κώστας Γαυρόγλου.
usay.gr