31 Ιαν 2017

ΣΑΛΟΣ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου - Καλπονοθεία, αστυνομία και άνθρωποι της νύχτας

Σάλος προκλήθηκε κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Κεντρικής Διοίκησης στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Την τελευταία έδρα την διεκδικούσαν τόσο η παράταξη της ΑΚΙΟΕ (ανεξάρτητη κίνηση) όσο και της ΠΔΣΟ (μετά την διαφοροποίηση μεγάλης ..
μερίδας αντιπροσώπων, την κίνηση ελέγχει το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει επιλέξει την σύμπλευση με την παράταξη που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία).
Τότε, κατά την καταμέτρηση των τελευταίων ψηφοδελτίων μέλος της εφορευτικής επιτροπής (εκπρόσωπος της ΠΔΣΟ εκλεγμένος από την Πάτρα) επιχείρησε να ακυρώσει ψηφοδέλτιο της ΑΚΙΟΕ για να «κλέψει» την έδρα. Η κατάσταση ξέφυγε όταν και άλλα μέλη της ΠΔΣΟ (γνωστά για τις επαφές τους με την νυχτερινή ζωή) μπούκαραν μέσα, με τον υποψήφιο της ΑΚΙΟΕ να είναι στα πρόθυρα υπογλυκαιμικού σοκ και τους εκπροσώπους του ΚΚΕ (προς τιμή τους) να διασφαλίζουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και να καλούν την αστυνομία για να προστατευθούν.
Τελικά, η εξυπναδούλα του μέλους της ΠΔΣΟ, που στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί πολλάκις ανάλογα περιστατικά, δεν πέρασε και η έδρα κατέληξε στην ανεξάρτητη κίνηση.
περιοδιστα