20 Φεβ 2017

«ΚΥΚΛΟΙ» ΣΑΜΑΡΑ: ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ Ο πρακτορας ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

Διαβάζουμε στο Σαμαρο-blog antinews, που λειτουργεί ως γραφείο τύπου του παντοτινού Προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης, στο άρθρο με τίτλο «Άρχισε η λιστομαχία στη ΝΔ»:
«Παρά τα όσα κυκλοφορούν για το Μητρώο Στελεχών, στη ΝΔ δεν υπάρχει ..
αντικειμενικό σύστημα επιλογής των υποψηφίων, αλλά επικρατεί συνήθως «ο εκλεκτός του εκλεκτού», καθώς αξιόλογες υποψηφιότητες συνθλίβονται ανάμεσα σε αποτυχημένους πολιτευτές, «ανύπαρκτους» βουλευτές και στους γόνους των «πολιτικών τζακιών». Και βέβαια πολλοί αναμένεται να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια απειλώντας ότι, αν δεν συμπεριληφθούν, θα μετακομίσουν σε άλλα δεξιά σχήματα που καραδοκούν.»

Πιο κάτω όσο αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος Μητσοτάκη, το Σαμαρο-blog antinews, σημειώνει:

«Για τη συγκρότηση μάλιστα του Επικρατείας, καθοριστικής σημασίας θεωρούνται και οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν για το σχέδιο της «γαλάζιας» διεύρυνσης με στελέχη που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους. Όλα δείχνουν πως σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας θα είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας και στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος…«
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η διεύρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφορά και άλλα στελέχη του Σημίτη και του νοσηρού ΠΑΣΟΚ με πρώτη την Διαμαντοπούλου και ύστερα καιροσκόπους όπως Φλωρίδη, Ραγκούση κ.α.

Παρακάτω στο ίδιο άρθρο του Σαμαρο-blog antinews, πέφτει το ξεκατίνιασμα από δήθεν σχολιαστές που βγάζουν στα μανταλάκια τη λίστα τζακιών του κόμματος Μητσοτάκη:

airman18/02/2017 17:10:10
Έχουμε και λέμε:
– η Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του Νίκου Γκελεστάθη 
– η Ντόρα Πάλλη, κόρη της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά
– ο Νίκος Κωστόπουλος, γιος του Δημήτρη Κωστόπουλου
– ο Γιάννης Μελάς, γιος του πρώην βουλευτή Τάκη Μέλα
– ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του Γιάννη Τραγάκη
– ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Αγγελόπουλου
– η Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη
– ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του Διονύση Χατζηγάκη
– η Φωτεινή Θαλασσινού, κόρη του πρώην βουλευτή κ. Θαλασσινού
Μόλις εννιά είναι οι νέοι γόνοι που φιλοδοξούν να συνεχίσουν την «οικογενειακή παράδοση» στο δρόμο που έχουν χαράξει ουκ ολίγοι πριν από αυτούς. 
Κερασάκι η νέα είσοδος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στην Αχαΐα του βουλευτή πλέον της Ν.Δ. προερχόμενου από το Ποτάμι, Ιάσονα Φωτήλα.
Υ.Γ. » … πολλοί αναμένεται να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια απειλώντας ότι, αν δεν συμπεριληφθούν, θα μετακομίσουν σε άλλα δεξιά σχήματα που καραδοκούν.» Αυτοί μπορεί να απειλούν. Το θέμα είναι ποιοι ότι θα τους δεχτούν;

Κάποιος άλλος αναγνώστης του αδέσμευτου Σαμαρο-blog antinews ξεκαρφώνει τους Πασόκους του Μητσοτάκη και αναφέρει:

σοφουλα@ airman18/02/2017 19:15:01
Συμφωνώ και επαυξάνω .Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που αρχίζει και που σταματά η »διεύρυνση΄΄ .Στον όπου φυσάει ο άνεμος ΄΄Τάκη Θεοδωρικάκο ΄΄ ? (για να μην πούμε τίποτα άλλο ) ή στον φοβερό αγωνιστή Βασίλη Οικονόμου ,που αφού μας έσωσε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ εξακολουθεί να θέλει να μας σώσει και από τη Ν.Δ ? Ποιός θα τους επιλέξει αυτούς και για …πιο λόγο ?

Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βάλει χέρι και να έχει άποψη για τις Σημιτολίστες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όχι ότι ο Σαμαράς δεν είναι εκπαιδευμένος για δεκαετίες να συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ και να πολεμά τον Καραμανλισμό, αλλά θα προτιμούσε πολλούς περισσότερους της Πολιτικής Άνοιξης και του ΛΑΟΣ.
Με λίγα λόγια μιλάμε για το κόμμα τσίρκο, όλοι μέσα και ότι να ‘ναι εκτός φυσικά από αυτούς που πιστεύουν στις ιδρυτικές αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
ΦΩΣ!!!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com