30 Μαρ 2017

Ο αδελφος του Γ.ΜΟΥΡΟΥΤΗ <συμβουλος του ΣΑΜΑΡΑ> ντρεπεται που ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ και εγινε ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ!!!!Ω ρε κατι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ κατι παραμυθια για να δικαιολογησει την μαλακια του......ΑΥΤΟΙ ηταν ΟΙ πατριωτες που ηταν με τον ΣΑΜΑΡΑ και μας κυβερνουσαν...Οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ηταν 400 χρονια σκλαβοι και εκατσαν στην ΕΛΛΑΔΑ και πολεμησαν....ρε νουμερο δεν το εβαλαν στα ποδια.
ΚΑΤΙ σαν εσενα κοπριτες και απατριδες ντροπιαζουν την ΕΛΛΑΔΑ....Τα σκουλικια φευγουν οπως τα ..
ποντικια..ΔΕΝ ντρεπεσαι ρε νουμερο ..απο εδω και περα δεν πρεπει να γραφεις κατι για την ΕΛΛΑΔΑ..εισαι ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ πολιτης...Α
ΛΗΘΕΙΑ εκει στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ειναι τοσο καλα και σου φερνουν την πορτοκαλαδα στο κρεβατι σου χλεχλε..
ΝΤΡΟΠΗ  να μας γραφεις παραμυθια και παπαριες γιουσουφακι..
ΣΤΟ καλο να πας και να μην ξαναγυρισεις στην ΕΛΛΑΔΑ .,νουμερο.
Υ.Γ Ο Παυλος ΜΕΛΑΣ πολεμουσε για να ειμαστε ελευθεροι και οι χλεχλεδες του ΣΑΜΑΡΑ προδιδουν αυτα τα ΙΔΑΝΙΚΑ....ΑΝΤΕ απο εδω σκουλικια απατριδες...

Σήμερα πήρα την απόφαση να πάρω την υπηκοότητα της Βουλγαρίας που δικαιούμαι και να μην ανανεώσω πάλι το ελληνικό διαβατήριο. Ντρέπομαι που ονομάζομαι Έλληνας πολίτης.
Να και το γιατί:
Δεν έχω ταυτότητα, έχει καταστραφεί από χρόνια. Για τέταρτη φορά είχα βγάλει διαβατήριο από το Προξενειο της Ελλάδας στη Σόφια. Όμως σε αντίθεση με τα άλλα Προξενεια της ΕΕ, η Ελλάδα δεν εκδίδει ταυτότητες. Με τη συνδρομή του Προξενείου έκλεισα ραντεβού στο ΆΤ Βεΐκου όπου υπάγομαι. Όμως ώ του θαύματος, ο υπάλληλος είχε πάρει αναρρωτική μέχρι τις 4/4. Είπα είμαι από το εξωτερικό, φεύγω πίσω και με στείλανε "μέχρι τις 2 μμ" στα Πετράλωνα.
Πήγα στα Πετράλωνα και εκεί είχε φύγει ο υπάλληλος "για κάποιο οικογενειακό θεμα" στις 1 μμ "και αν σας αρέσει, αν δεν σας αρέσει καθήστε εκεί που είστε".
Να όμως που η ελληνική εφορία κατοίκων εξωτερικού θέλει και ταυτότητα εκτός από το διαβατήριο το οποίο παρουσίασα. Και ταυτότητα δεν έχω και πρέπει να κάτσω άλλη μια μέρα να τρέχω για τα ίδια βάσανα.
Στην Ελλάδα δεν βγάζουν αυτές τις βιομετρικές ταυτότητες που έχουμε στη Βουλγαρία. Αυτή τη δουλειά θα μπορούσε να την κάνει μια ιδιωτική εταιρεία με σύμβαση. Η ακόμα και ο μπάρμαν ο Καρανίκας. Ένα χαρτί είναι με πλαστικοποήση. Με έναν printer το φτιάχνεις. Γιατί να υπάρχει τέτοιο βάσανο για τον πολίτη και τέτοια κοροϊδία για κάτι αυτονόητο;
Στη Βουλγαρία αν θες να βγάλεις την βιομετρική σου ταυτότητα με μικροτσίπ μπαίνεις σε κουβούκλιο, σε φωτογραφίζουν δίνεις ηλεκτρονικά τα αποτυπώματά σου και πληρώνεις το παράβολο με κάρτα επί τόπου. Μετά σου τηλεφωνούν να την πάρεις.
Στην Ελλάδα είναι μια κατάσταση όπως το 1950 "και αν γουστάρεις, αν δεν γουστάρεις, άδειασε μας τη γωνιά". Κράτος αφιλοξενο και εχθρικό προς τον πολίτη, που τον βλέπει ως σκλάβο και όχι ως τροφοδότη όλων όσων φέρονται έτσι.
Είμαι ευτυχής που τα παιδιά μου είναι και υπήκοοι της Κύπρου και έτσι δεν έχουν πάρε δώσε με αυτό το χάος που σου τρώει τη ζωή. Είμαι επίσης ευτυχής που διάλεξα μια χώρα που μπορεί να είναι φτωχή και λιγότερο fancy από την πλούσια Ελλάδα, αλλά βοηθά και στηρίζει τον πολίτη, τον δικό της και τον ξένο που ζει και παράγει εκεί.