31 Μαρ 2017

Ο Τσαλαπετεινος στον τζαμπα μαγκα...Ηθελαν να σε διαγραψω αλλα δεν το εκανα!!!!ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι ρε ΚΟΥΛΗ??


#Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Τράγκα στο περιοδικό Crach, ο οποίος σίγουρα έχει καλές πηγές μέσα στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο νυν πρόεδρος του κόμματος φέρεται να αποκάλυψε στον πρώην πρόεδρο ότι ...
μετά τη τοποθέτηση του δευτέρου, που μιλούσε για ''τζάμπα μάγκες'', πως δέχθηκε εισηγήσεις από βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον διαγράψει.
Αν αυτό δεν ήταν μια τζάμπα μαγκιά του νυν προέδρου και είναι μια πραγματικότητα, οφείλει, αν δεν το έχει κάνει, να αποκαλύψει και τα πρόσωπα τα οποία εισηγήθηκαν τη διαγραφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Γιατί έχει πολύ μεγάλη αξία να μάθουμε, ποιοί είναι αυτοί οι εισηγητές και ποιό το ''ειδικό βάρος'' τους, που μπορούν να κάνουν μια τέτοια εισήγηση.
Και ειδικότερα, αν θεώρησαν πως ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε εκτός κομματικής γραμμής, άρα γι΄αυτό τον λόγο θα έπρεπε να διαγραφεί, θα έχει μεγάλη αξία τουλάχιστον να μάθουμε αν έπραξαν το ίδιο και στην περίπτωση του αντιπρόεδρου του κόμματος, του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος για δεκαπέντε μέρες τουλάχιστον ήταν συνεχώς εκτός κομματικής γραμμής στο θέμα της αξιολόγησης.
Όπως επίσης αν τα ίδια πρόσωπα εισηγήθηκαν και τη διαγραφή της Μιράντας Ξαφά, η οποία πήγε και κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ανδρέα Γεωργίου.
http://βραδυνη.gr/