29 Απρ 2017

Η ακροδεξιά του Αντιπροέδρου του Μητσοτάκη είναι ηλίου φαεινότερο ότι την Νέα Δημοκρατία την κατεδαφίζει


#Η ακροδεξιά του Αδωνι Γεωργιάδη και των επιχειρηματιών που του δίνουν βήμα και ώθηση  λειτουργούν  ως υπερασπιστές του διεφθαρμένου  ΠΑΣΟΚ με στόχο την αλλοίωση του χαρακτήρα της πατριωτικής παράταξης και τον αποδεκατισμό της.

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς   να αξιοποιούν τα στοιχεία που υπάρχουν για την πτώχευση της χώρας.

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης  από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς να  αποδομούν τα επιχειρήματα ΠΑΣΟΚ κατά της Νέας Δημοκρατίας 2004-2009

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης  από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς  να αποδομούν και να στηλιτεύουν τα επιχειρήματα και τις αποφάσεις  Παπανδρέου που μας οδήγησαν στην πτώχευση.

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης  από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς  να καταγγέλουν τις ευθύνες Παπακωνσταντίνου για την πτώχευση της χώρας.

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης  από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς  να καταγγέλουν την διακυβέρνηση της χώρας από τον Σημίτη που μας οδήγησε στην πτώχευση.

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης  από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς  να καταγγέλουν τον Παπαντωνίου για τα σκάνδαλα του και τις ευθύνες του που μας οδήγησαν στην πτώχευση.

Είδε κανένας Νεοδημοκράτης  από το Βήμα της Βουλής τους ακροδεξιούς  να ζητάνε συγνώμη από την Νέα Δημοκρατία για την λυσσαλέα αντιπολίτευση τους στην κυβέρνηση Καραμανλή δίνοντας βήμα και ψεύτικα επιχειρήματα στο ΠΑΣΟΚ ώστε να πτωχεύσει την χώρα.

Είδες όμως την επιβράβευση τους , είδες αυτό που δεν μπορούσε να διανοηθεί κανένας σοβαρός κεντροδεξιός είδες τον Άδωνι Γεωργιάδη Αντιπρόεδρο του Μηττσοτάκη γιατί Αντιπρόεδρος στην συνείδηση των δημοκρατών Νεο Δημοκρατών δε θα γίνει ποτέ.

Θα παραμείνει Αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη μέχρι να τον κατεδαφίσει , ναι  μέχρι να τον κατεδαφίσει αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι  τον κατεδαφίζει.

http://βραδυνη.gr