24 Απρ 2017

Της υποσχεθηκε γαμο ο ΚΟΥΛΗΣ το μετανιωσε και τωρα της λεει οτι θα κανουν <ερωτα> μετα τις εκλογες!!!!

ΚΑΡΦΩΝΕΙ τον ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ....
Τι λεει σε συντευξη της...
Χαρακτηρίζει όμως ξεπερασμένο πολιτικά το στόχο της αυτοδυναμίας που επιλέγει η ΝΔ, την οποια κατηγορεί ότι ακολουθεί, πλέον, τη συνταγή της κλασικής αντιπολίτευσης που
οδηγεί μαθηματικά σε αποτυχημένη διακυβέρνηση.
“Δεν έχει διακριτό στίγμα μιας άλλης πολιτικής για την επόμενη μέρα, όπως κάποιοι είχαν ελπίσει ότι θα υπάρξει, αμέσως μετά την εκλογή του αρχηγού της”, υποστηρίζει και εκτιμά ότι: “Αυτή η στρατηγική, αποκλείει την εκ μέρους της πρόταση κυβερνητικών συνεργασιών, με τον φόβο εσωτερικών ξεσηκωμών.” 
Σχολιαζει δε ότι η επιλογή εξωκοινοβουλευτικών υπουργών στην οποία αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκηςδεν είναι ούτε διεύρυνση, ούτε όσμωση, ούτε συνεργασία. Είναι επιλογή ανθρώπων, ενδεχομένως ικανών, για να υλοποιήσουν κάτι το οποίο δεν συνδιαμόρφωσαν” και καταλήγει ότι:
 “Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να βρούν λύση διακυβέρνησης βάσει κοινής προγραμματικής συνεργασίας. Πραγματική λύση όμως και όχι επανάληψη βολικών συνεταιρισμών εξουσίας, που καταλήγει σε μοίρασμα υπουργείων. Θα απαιτηθεί προγραμματική συμφωνία και διαρκής έλεγχος των στόχων από τη Βουλή.”