3 Απρ 2017

Θρίλερ στην Βουλιαγμένη: Πασίγνωστη πολιτικός «τσάκωσε» τον σύζυγο της κι έγινε χαμός

Θρίλερ στην περιοχή της Βουλιαγμένης πριν από λίγες ώρες. Πασίγνωστη πολιτικός που είχε θέσει «υπό παρακολούθηση» τον σύζυγο της το τελευταίο δεκαήμερο μετά από «πληροφορίες» που είχε, τον έπιασε εντέλει στα πράσα στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
Ο πασίγνωστος και αμφιλεγόμενος μεγαλοπαράγοντας – σύζυγος της, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με «αθλητικής κατεύθυνσης» ερωμένη.
Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου πολιτισμένη, αφού η πασίγνωστη απατημένη σύζυγος έχασα την ψυχραιμία της, γέμισε σακούλες σκουπιδιών με τα ρούχα του άπιστου και τα πέταγε από το μπαλκόνι της πολυτελούς κατοικίας τους. Τα λεφτά και η διαπλοκή εντέλει δεν φέρνουν την ευτυχία. Αλλά όποιος σκάβει και το λάκο του άλλου – με τσουτσέκια για σκαφιάδες – πέφτει ο ίδιος μέσα.
olympia.gr