9 Απρ 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ! Δείτε πως πήγαν να ψηφίσουν για το δημοψήφισμα στη Γαλλία (PHOTO)

Germany Turkey Referendum
Προδίδεται από τις κινήσεις και τα λόγια του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν   ότι η συνταγματική αναθεώρηση έχει σαν στόχο να τον κάνει «Σουλτάνο» . 
Με τους Τούρκους της ..
διασποράς να ψηφίζουν από τώρα για το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου  δεν έλειψαν τα ευτράπελα.
 Ομάδα υποστηρικτών του Ερντογάν ψήφισαν σύμφωνα με δημοσίευμα της  εφημερίδας Birgün με παραδοσιακές οθωμανικές στολές στο τουρκικό προξενείο στο Στρασβούργο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δημιουργήθηκε ένταση με τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP)  και του φιλοκουρδικού Λαϊκού Κόμματος του Λαού (HDP)  να ζητούν να μην τους επιτραπεί να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, αλλά ο επικεφαλής του εκλογικού κέντρου τους το επέτρεψε επικαλούμενος το γεγονός ότι στη Γαλλία οι άνθρωποι μπορούν να είναι ντυμένοι όπως επιθυμούν.
YENIIIIIII
Στην Ευρώπη ζουν δυόμισι εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου. Εξ αυτών το 1,4 εκατομμύριο ζει στη ΓερμανίαΤα τελευταία χρόνια με τις ευλογίες του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) υπάρχει μια αναβίωση του Οθωμανισμού  η οποία  αποτυπώνεται στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και αλλού.
Κλασικό παράδειγμα  η σειρά Diriliş: Ertuğrul της οποίας φανατικοί τηλεθεατές είναι ο πρόεδρος Ερντογάν και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο τελευταίος έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι όταν δεν μπορεί να δει τη σειρά την κατεβάζει για να τη δει. Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία της γένεσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.