25 Μαΐ 2017

ΠΡΙΝ 5 ωρες εγραψε το antinews !!!!!!?????

ΕΜΕΙΣ δεν λεμε κατι αλλο...το γνωστο σαιτ του antinews οπου γινεται αναφορα σε κτυπημα για επιχειρουμενο αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης απο τα τρεχοντα πολιτικα ζητηματα .ΕΜΕΙΣ δεν λεμε τιποτα περισσοτερο γιατι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ για την απολυτη συμπτωση
το επισημαινουμε ομως για να καταλαβουμε ΟΛΟΙ οτι η μπουρδολογια και η χωρις μετρο εξαψη των πολιτικων παθων οδηγει μερικες φορες τους μπουρδολογους στην ΑΠΟΛΥΤΗ εκθεση..
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!
Θα κατεβασουν αυτο το αρθρο.???
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ

Η κυβέρνηση ξέρει να παίζει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι, οπότε μην
απορήσετε αν δείτε κανένα «σκάνδαλο» ή να γράφουν αρλούμπες τα πληρωμένα Συριζάκια της παραδημοσιογραφίας για να προκαλέσουν συζητήσεις. Ελπίζουμε, πάντως, να μην στηθεί κανένα πιο… επικίνδυνο παιχνίδι αποπροσανατολισμού που θα κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα. Μην ξεχνάμε τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια με τους μπαχαλάκηδες στις φοιτητικές εκλογές. Πολύ θα βόλευε την κυβέρνηση μια κατάσταση χάους, ένα τρομοκρατικό χτύπημα ή κάτι που θα προκαλούσε πανελλήνιο σοκ και θα κοίμιζε τον κόσμο.
Ελπίζουμε μόνο να επιτεθούν απλά στους γνωστούς στόχους: Κυριάκο, Σαμαρά, Στουρνάρα, Φώφη κ.λπ και να μην κάνουν κάτι χειρότερο. Γιατί είναι ικανοί για όλα. Το πληγωμένο λιοντάρι είναι και πιο επικίνδυνο. Κι αυτοί τώρα χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.