29 Μαΐ 2017

ΑΝΑΒΟΛΗ πηρε ξανα ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ...αδιαθετησε ο προεδρος του Δικαστηριου!

Στο Εφετείο Αθηνών επιδικαζοταν  η έφεση της Ζωής Γεωργαντά και του Νίκου Λογοθέτη κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για τον Ανδρέα Γεωργίου, όπου ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ διώκονταν με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

Το αδίκημα του Ανδρέα Γεωργίου αφορά το γεγονός, ότι είχε διατηρήσει μέχρι το τέλος του 2010, παράλληλα με την ιδιότητα του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και τη θέση του μέλους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο οποίο είχε εργαστεί επί σειρά ετών. 
Επίσης αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι δεν συγκαλούσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ αν και είχε σχετική υποχρέωση από το νόμο.
Η Δίκη που ξεκίνησε το πρωί, διακόπηκε για μία ώρα και αυτή τη στιγμή διεξάγεται κανονικά με την εξέταση των μαρτύρων.

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή
Λόγω των μακροσκελών, συγκλονιστικών μαρτυριών, της κυρίας Γεωργαντά και του κυρίου Λογοθέτη, μαρτυρίες που άφησαν άναυδο το προεδρείο, αλλά και της ξαφνικής αδιαθεσίας της προέδρου, η δίκη του Ανδρέα Γεωργίου διεκόπη και αναβλήθηκε για την 18η Ιουλίου 2017.
Το παραπολιτικό που αξίζει να σχολιαστεί, είναι ότι τόσο οι δικηγόροι, όσο και οι μάρτυρες υπεράσπισης του Ανδρέα Γεωργίου (άνθρωποι της Eurostast), ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θερμό ακροατήριο, το οποίο καταχειροκρότησε τον κύριο Λογοθέτη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του.
Ένα ακροατήριο που αντιδρούσε έντονα, ζώντας κυριολεκτικά τη Δίκη, φωνάζοντας συνεχώς ''προδότες της πατρίδας''.