10 Μαΐ 2017

«Τα παπούτσια στο χέρι» στον Ξεκαλάκη – Η Γεννηματά του κάνει έξωση και αυτος απαντα ....με το ποιοι ζουν για το ΠΑΣΟΚ και ποιοι ζουν από το ΠΑΣΟΚ



Εκρηκτικές -και όχι ιδιαιτέρως πολιτισμένες- διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η κόντρα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και του Στέφανου Ξεκαλάκη, με ένα ακόμα «επεισόδιο» να γράφεται από τη Φώφη Γεννηματά.
Η αρχηγός του κόμματος, μετά την ...
καθαίρεση του γραμματέα από τη θέση του, τώρα προχωρά σε μία ακόμα κίνηση ισχύος απέναντι στο «πράσινο» στέλεχος, ζητώντας του να εγκαταλείψει το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης κάλεσε τον πρώην γραμματέα και του ζήτησε με εντολή προέδρου να εγκαταλείψει το γραφείο του στον πέμπτο όροφο.
Ο κ. Ξεκαλάκης απάντησε με επιστολή στον κ. Σαλαγιάννη στην οποία θέτει πολιτικά ερωτήματα. Σε αυτή κάνει λόγο για πρωτοφανές κλίμα εκφοβισμού κατά του προσώπου του και των συνεργατών του. Επίσης, αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν απομυζήσει οικονομικά και πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και τώρα σπιλώνουν πρόσωπα και συνειδήσεις.
Καλεί τον κ. Σαλαγιάννη να βγάλει στο φως απολαβές και λογαριασμούς για τους πάντες και τα πάντα για να διαπιστωθεί «ποιοι ζουν για το ΠΑΣΟΚ και ποιοι ζουν από το ΠΑΣΟΚ».

http://www.altsantiri.gr