3 Ιουν 2017

ΜΠΟΡΟΥΝ καποια αλανια ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ να μας διαφωτησουν πανω σε αυτα τα ερωτηματα που βαζουν οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ?ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

Δεν θα σταματήσουμε να ρωτάμε, μέχρι να πάρουμε μία επίσημη και σαφή απάντηση.
''ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗ ..
ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;''
Διότι πέραν του δεδομένου που είχαμε μέχρι σήμερα, ότι η Ντόρα ψήφισε την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, κόντρα μάλιστα και στην κομματική γραμμή, τώρα πλέον έχουμε επίσημες τοποθετήσεις.
Τις επίσημες ανακοινώσεις, από το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια, το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, που σημειωτέον, εκτός από το βρώμικο πόλεμο που έκανε στον Κώστα Καραμανλή τη διετία 2007-2009, ψήφισε κι αυτό το πρώτο και καθοριστικό μνημόνιο, αλλά και από τον άνθρωπο που μαζί με τον Γεωργίου φούσκωσαν το έλλειμμα της χώρας, οι οποίες μιλούν για την ''πατρική'' στοργή που λάμβαναν από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Σε όλα αυτά, προστίθεται και η απροκάλυπτη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, αλλά και η ξεκάθαρη πρόθεση πασοκοποίησης της Νέας Δημοκρατίας, απ΄τη σημερινή της ηγεσία.
Συν την Μιράντα Ξαφά, τον άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της άγιας οικογένειας, η οποία είναι και μάρτυρας υπεράσπισης του Ανδρέα Γεωργίου.
Τί συμβαίνει λοιπόν;
Ο σημερινός πρόεδρος και η οικογένεια του, συμμετείχαν στο ''μαγειρείο'' της πτώσης του Κώστα Καραμανλή και στην υποδούλωση της χώρας μας;
Γι΄αυτό ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν η πραγματική αντιπολίτευση του Κώστα Καραμανλή, καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας του;
Γι΄αυτό η Ντόρα, υποδαύλισε το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, τη συμφωνία των Ελληνορωσικών αγωγών και το Βέτο στο Βουκουρέστι;
Ζητούσατε εξηγήσεις και ξεκάθαρη θέση από τον Κώστα Καραμανλή, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τα αστεία σενάρια περί υπόγειας σχέσης του με τον Αλέξη Τσίπρα.
Και μάλιστα, κάποιοι εγκάθετοι της οικογένειας Μητσοτάκη, αναμασούν αυτή τη χυδαιότητα μέχρι και σήμερα, που ξεκαθάρισε αυτή η υπόθεση, αφήνοντας πρόστυχα υπονοούμενα.
Τώρα όμως που υπάρχουν απτές αποδείξεις, πότε σκοπεύει η οικογένεια Μητσοτάκη να απαντήσει;
Τί είναι τελικά αυτό που σας ενώνει και όλοι μαζί ενώνεστε με τους δανειστές;