10 Ιουν 2017

Νέα “ιταμή” πρόκληση από τους “συνταξιούχους” του ΕΣΡ! Έστειλαν επιστολή στον Βούτση και ζητούν να εξαιρεθούν από το ν Κατρούγκαλου για τις συντάξεις!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αγαπημένο τους φιλμ, όταν κάνουν διάλειμμα από την αεργία τους (δεν αφορά όλους το σχόλιο …), είναι οι “Τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας” το αριστούργημα ..
του Ν Παναγιωτόπουλου! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημ Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών, σήμερα το ΕΣΡ έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά ζητώντας τους ρητή εξαίρεση από το νόμο Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους !!! Θέλουν δηλαδή, αν καταλαβαίνουμε καλά, να καταργηθεί η τροπολογία και να μην εφαρμοστεί ο νέος ασφαλιστικός νόμος ειδικά για τα μέλη του ΕΣΡ.
Όπως σχολιάζει πολύ ευστοχα ο Δημ Κανελλόπουλος, μάλλον αυτή ειναι και η αιτία που μεχρι στιγμής , 7 μήνες μετά την προσληψή τους, το έργο που έχουν να επιδείξουν, είναι … Tabula Rasa ( Λευκός πίνακας …)! Επειδή τους απασχολεί το ασφαλιστικό τους και δεν προλαβαίνουν να ασχολήθούν με την αδειοδότηση…
ΥΓ: Ειναι προφανές ότι “κάνουν πλάκα” για να εκθέσουν αυτούς που επέμειναν τους διαλεξαν και τους τοποθέτησαν!!!
Πηγή: efsyn.gr