19 Ιουν 2017

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

pretenteris-mitsotakis
Συνεχίζει τις δολοφονίες χαρακτήρων ο υπάλληλος των Σημίτη – Σαμαρά – Μητσοτάκη, Γιάννης Πρετεντέρης.
Ο δημοσιογράφος που μεγαλούργησε υβρίζοντας και στήνοντας σκάνδαλα για τον Κώστα Καραμανλή από το
MEGAλο κανάλι μαζί με την Πασοκτζού Σπυράκη και τον Κνίτη- Πασόκο-Μητσοτακικό Θεοδωρικάκο, και αφού έδωσε ρεσιτάλ κανιβαλισμού στις εθνικές και εσωκομματικές (ΝΔ) εκλογές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (πουλώντας τη δήθεν συγκυβέρνηση Μεϊμαράκη – Τσίπρα), επανέρχεται σήμερα για να μας θυμίσει πόσο καλός πολιτικός αναλυτής είναι. Πάντα για κάποιο αφέντη.
Έτσι ο Γιάννης Πρετεντέρης μπερδεύοντας τη βούρτσα με την… ουσία – βάζει πάλι σε ένα δικό του βρόμικο κουβά όλους όσοι μιλούν για συνεννόηση, παραφράζοντας όπως έκανε για να σπιλώσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την έννοια της συναίνεσης για τα μεγάλα εθνικά θέματα με τη συγκυβέρνηση με όποιον καιροσκοπεί εις βάρος της πατρίδας.
Συγκεκριμένα γράφει στο Βήμα της Κυριακής: “Αν δεν απατώμαι, είναι η τρίτη κατά σειρά ήττα των “συνεννοησάκηδων”, μετά την αποδοκιμασία τους στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που ακολούθησαν. Και αποδεικνύονται πάλι οι μεγάλοι ηττημένοι των εξελίξεων, μαζί με την κυβέρνηση”.
Και βέβαια δεν μας λέει τίποτα ο Γιάννης Πρετεντέρης,  για τους 35 – 50.000 ψήφους χωρίς ταυτότητα που ακόμη αγνοούνται από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Δηλαδή δεν μας λέει κάτι για την καραμπινάτη νοθεία με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων άλλων κομμάτων και τις μαϊμουδιές στα συστήματα συλλογής ψήφων ή για τα συστήματα που έπεσαν – όπως έπεσαν και το 2009 για να γίνει ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος. Για αυτά ηττήθηκε ο «συνεννοησάκιας» Μεϊμαράκης και όχι επειδή ήταν «συνεννοησάκιας»!
Επίσης δεν μας λέει τίποτα ο Γιάννης Πρετεντέρης,  για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ το 2015, τότε που έβαλε πλάτη το πατριωτικό τμήμα της ΝΔ με μπροστάρηδες τους «συνεννοησάκηδες». Αν δεν είχε γίνει αυτό σήμερα ο Γιάννης θα έτρωγε βελανίδια στο Σύνταγμα, στην καλύτερη.
Τέλος δεν μας λέει τίποτα ο Γιάννης Πρετεντέρης για το Βέτο στα Σκόπια που έβαλαν οι «αρχισυνεννοησάκηδες»  Καραμανλής – Μεϊμαράκης. Αν δεν είχε γίνει αυτό σήμερα τα Σκόπια θα λέγονταν ΔΟΛ Τουρκίας και ο Γιάννης θα ήταν εργαζόμενος του Ερντογάν. Δεν θα πέρναγε βέβαια και άσχημα… ως επαγγελματίας της φτιαχτής είδησης.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης, πουλώντας τις γνωστές τίμιες υπηρεσίες προκειμένου να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος  Μητσοτάκη, επανέρχεται για να θυμίσει πόσο καλός ήταν να υβρίζει και να κονταίνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σήμερα σε συνέχεια του κλεισίματος της αξιολόγησης, να προσφέρει ανανεωμένες υπηρεσίες λάσπης.
Εύγε Γιάννη! Goοd job boy! Όπως λέει και το αφεντικό σου από το Harvard.

Υ.Γ.
Ο Πρετεντέρης σε ευθεία γραμμή με το παλιό καλό σύστημα δίνει και αυτός τη δική του μάχη. Στόχοι του(ς) οι Παυλόπουλος – Καραμανλής – Μεϊμαράκης.
Η καραμέλα όμως που πιπιλάνε όλοι μαζί, φθαρμένη και κουραστική. Για αυτό και διώχνουν ψηφοφόρους από τον Μητσοτάκη.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com