20 Ιουν 2017

Το ερωτικό γράμμα της Πάμελα Άντερσον στον Ασάνζ και το «κράξιμο» στην Τερέζα Μέι

Διπλή παρέμβαση του sex symbol των προηγούμενων δεκαετιών

Η εκρηκτική 49χρονη ζητά από τους ηγέτες να αφήσουν ελεύθερο τον Αυστραλό ιδρυτή του Wikileaks και χαρακτηρίζει τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ως τη «χειρότερη που θυμάται»...


Ερωτική επιστολή για τον Τζούλιαν Ασάνζ, με πολιτική χροιά και σφοδρή επίθεση στη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, «ανέβασε» η εκρηκτική -αν και στα 49 χρονών πλέον- Πάμελα Άντερσον.

Το σύμβολο του σεξ των προηγούμενων δεκαετιών και εμβληματική φυγούρα του BayWatch εξωτερίκευσε τον ερωτικό της θαυμασμό για τον Αυστραλό ιδρυτή των Wikileaks και απαίτησε από τους ηγέτες του κόσμου να τον αφήσουν ελεύθερο, μετά και την απόσυρση των κατηγοριών που τον βάραιναν για βιασμό από το σουηδικό δικαστήριο.

Παράλληλα, η Πάμελα Άντερσον εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, αναφέροντας πως «δεν ενδιαφέρεται για τους φτωχούς και τους απλούς ανθρώπους» και τη χαρακτήρισε ως τη «χειρότερη πρωθυπουργό που θυμάται».

Παρ' ότι οι κατηγορίες εναντίον του έχουν αποσυρθεί, ο Τζούλιαν Ασάνζ παραμένει στην ασφάλεια του ασύλου που του παρέχει η πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, καθώς η βρετανική κυβέρνηση, αλλά και οι αμερικανικές αρχές, διέρρευσαν πως αν θελήσει να αποχωρήσει, θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.