19 Ιουλ 2017

Η απίθανη ιστορία ενός άνδρα που καθημερινά διανύει 1200 χιλιόμετρα για να πάει στη δουλειά του!

Πολλές φορές, το να πας ή να φύγεις από την δουλειά σου είναι χειρότερο από το χρόνο πoυ περνάς σε αυτή, καθώς η διαδρομή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι σκέτο μαρτύριο. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει σπάσει το…κοντέρ διάρκειας μετακινήσεων!

Ο Κερτ βον Μπαντίνσκι από την Αμερική είναι  μηχανολόγος-μηχανικός και  συνιδρυτής μίας εταιρίας τεχνολογίας. Καθημερινά  ξοδεύει 6 ώρες για να πάει από το Λος Άντζελες, που μένει με την οικογένειά του, στο Σαν Φρανσίσκο, όπου εργάζεται. Από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή ξυπνά στις 5 το πρωί, οδηγεί για 15 λεπτά προς το αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ και επιβιβάζεται στην πτήση που διαρκεί 90 λεπτά μέχρι να προσγειωθεί, 568 χλμ μακριά, στο Όκλαντ.
Το αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του, είναι ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο του κοστίζει 2.300 δολάρια το μήνα και χάρη σε αυτό καταφέρνει να είναι στα γραφεία της δουλειάς του στις 8:00, από όπου φεύγει στις 17:00 για να είναι στις 21:00 στο σπίτι του!
Βέβαια όπως καταλαβαίνετε, η εταιρία του είναι επιτυχημένη, του αποφέρει μεγάλα κέρδη και έτσι το οικονομικό κόστος δε μοιάζει να είναι και τόσο πρόβλημα.  Ο Μπαντίνσκι διατηρεί αυτό το πρόγραμμα εδώ και ένα χρόνο και ισχυρίζεται ότι δεν τον έχει κουράσει. Ίσα-ίσα που κάθε μέρα ξυπνά ενθουσιασμένος, όπως λέει. Θα προτιμούσε βέβαια να εργάζεται και να ζει στην ίδια πόλη, όμως είναι αδύνατον να μεταφέρει την οικογένεια του στο Σαν Φρανσίσκο ή την εταιρία του στο Λος Άντζελες.
star.gr