8 Ιουλ 2017

Συνήγορος του Σημίτη η Φώφη!

Στο άγχος της να καλύψει τον Κώστα Σημίτη και τα εγκληματικά πεπραγμένα της κυβέρνησής του, η Φώφη Γεννηματά δεν αρκέστηκε σε όσα είπε το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Επανήλθε χθες και (με...
24ωρη καθυστέρηση μετά την προχθεσινή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή) παρείχε εκ νέου πλήρη στήριξη στον πρώην πρωθυπουργό, επιχειρώντας να ξορκίσει, εκτός των άλλων, και την περαιτέρω εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ.

«O κ. Τσίπρας, αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος, με το οποίο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη. Στην Παράταξη που έκανε την Ελλάδα μέλος της ευρωζώνης και την έσωσε από την καταστροφή της άτακτης χρεοκοπίας αλλά και από τον όλεθρο που την απειλούσε τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, εξαιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του» αναφέρει η κυρία Γεννηματά, η οποία κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «πανικόβλητος, επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στη σπίλωση και την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του.

Κανέναν, όμως, δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για τον βίο και την πολιτεία της κυβέρνησής του, ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του συγκυβερνήτη του».