16 Αυγ 2017

ΕΙΝΑΙ τελικα στοκος....παιδιαρεισματα του ΚΟΥΛΗ ,δεν παω στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ γιατι ειναι οι αλλοι!ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΤΟΥ – ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!

Μπράβο Τάκη Θεοδωρικάκο έκανες πάλι μπίνγκο! Οδηγείς το κόμμα του εθνάρχη και τον αρχηγό μαριονέτα του Σημίτη, στην απόλυτη ήττα όπως έκανες και με το ΠΑΣΟΚ!

Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντί να «τσακιστεί» και να πάει στις πυρκαγιές συνεχίζει να αναρτά βαθυστόχαστες πολιτικολογίες συμπαράστασης, συμπόνοιας και στρατηγικής από τις ταβέρνες και τις παραλίες που κάνει τις διακοπάρες του.  Ήταν λέει, να επισκεφτεί λέει την Πυροσβεστική αλλά δεν πήγε γιατί ήταν ήδη εκεί η κυβέρνηση…Δεν παλεύεται!

Το ρεπορτάζ κωμωδία τα λέει όλα:
Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αξωματική αντιπολίτευση με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε πληγείσες περιοχές από την φωτιά και την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη με ανάρτησή του στα social media. 
Συγκεκριμένα με εκτενές κείμενο του στο facebook ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε έξι προτάσεις του κόμματός του για μια νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αφήνει και αιχμές για την παρουσία των κυβερνητικών στελεχών στην Πυροσβεστική, μόλις πληροφορήθηκαν την σημερινή πρωινή του επίσκεψη. 
Μητσοτάκης μεταξύ άλλων φλυαριών: …Αυτό που όμως δεν γνωρίζουν οι πολίτες, είναι ότι οι ευρισκόμενοι σε αφάνεια κινητοποιήθηκαν και εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος μόνο όταν πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη από χθες, σε συνεννόηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, επίσκεψή μου στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σήμερα το πρωί, στις 10:30.
Η απάντηση του Μαξίμου
Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση το Μαξίμου απάντησε στις αιτιάσεις του αρχηγού της ΝΔ για τις φωτιές όσο και στις προτάσεις του για μια νέα πολιτική στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών,  καλώντας τον να επιστέψει στην ξαπλώστρα του. 
Αναλυτικά η δήλωση του Μαξίμου έχει ως εξής: «Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών. Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.
Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου. Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του» καταλήγει η ανακοίνωση. 
mitsotakis-diakopares4ο κεντροδεξιος