21 Σεπ 2017

Αληθινή ιστορία!!!!!!!!!!!!Οταν η ΔΕΗ σου κάνει έκπτωση 15% και η ΕΥΔΑΠ σου λέει δεν μου χρωστάς τίποτα!

Μεγάλη χαρά! Απερίγραπτη! Μόνο όμως αν σου συμβεί μπορείς να το καταλάβεις! Γιατί στη μεταφορά πάντα κάτι χάνεται!
Και (το κάτι) είναι αυτό που σκίζεις το φάκελο της ΔΕΗ με σφιγμένο στομάχι και με κεφάλι ελαφρώς γυρισμένο μη σκάσει το ..
νούμερο στη μούρη σου σαν να κρατάς βόμβα στα χέρια σου… και ξαφνικά παθαίνεις κοκομπλόκο βλέποντας ότι η ΔΕΗ, ποιος η αφιλότιμη ΔΕΗ που πέρυσι τέτοιον καιρό σου είχε κόψει το ρεύμα (για δυο ημέρες έτρωγες ξηρά τροφή γιατί δεν υπήρχε ψυγείο, φόρτιζες το κινητό στο αυτοκίνητο και το βράδυ άκουγες ραδιόφωνο και διάβαζες εφημερίδα με κερί)… Αυτή η ΔΕΗ λοιπόν τώρα σου κάνει λέει «Έκπτωση συνέπειας 15%» ήτοι 18 ολόκληρα ευρώ!
Έκπτωση συνέπειας! Αλλο και τούτο! Πλάκα μας κάνει;
Πρώτα σε τιμωρεί και σου κόβει το ρεύμα! Και μετά σε λέει και καλοπληρωτή;
Η αλήθεια είναι ότι τρως την κρυάδα να ζεις στον 21ο αιώνα χωρίς υπολογιστή, ψυγείο και κουζίνα… Και μετά λες δεν το ξανακάνω, δεν το ξανακάνω (δις για να το εμπεδώσεις)! Θέλεις δεν θέλεις γίνεσαι άνθρωπος! Φροντίζεις να έχεις, δανείζεσαι, κόβεις από το φαγητό σου… αλλά τη ΔΕΗ πια την πληρώνεις, διότι ο διακανονισμός (σε 36 δόσεις που έκανες πέρυσι), για να είναι σε ισχύ και να μη χαθεί η ρύθμιση… πρέπει να πληρώνεται στην ώρα του ο τρέχον λογαριασμός! Και κάπως έτσι γίνεσαι καλοπληρωτής με τη ΔΕΗ! Οχι αν θέλεις κάνε μαγκιές!
Α, ρε ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος να το έλεγε το Γενάρη του ’15 ότι θα μας έβαζες τα δυο μας πόδια σε ενα παπούτσι!
Το τρου στόρι όμως έχει και συνέχεια, δεν τελειώνει εδώ!
Ανοίγεις μετά το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ… Ετούτοι εδώ βέβαια είναι πιο κανονικοί ανθρώποι (στη διοίκηση)… Δεν κόβουν το νεράκι του κόσμου έτσι στα καλά καθούμενα, επειδή δεν έχει να πληρώσει!
Τέλος πάντων οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ δεν είναι αβάσταχτοι σαν της ΔΕΗ. Όπως και να το κάνουμε το νεράκι ακόμη και στον καιρό των μνημονίων δεν είναι και το πιο ακριβό αγαθό… 30 ευρώ, άντε 40 ευρώ… κάπου εκεί γράφει συνήθως το κοντέρ! Όπως και να ‘χει το πληρώνεις πιο εύκολα!
Εμείς πάλι πρέπει να πάθαμε έρωτα με την ΕΥΔΑΠ και ανελλιπώς πληρώναμε τους λογαριασμούς για να μη μας πούνε μπαταχτσήδες… ή μάλλον αφήναμε πουρμπουάρ, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά!
Ποιο; Να ανοίγεις το λογαριασμό και να γράφει 0 (και ολογράφως: μηδέν)!
Ιδού
Συμπέρασμα: ομολογουμένως είναι άβολο και άχαρο, με τόση ακρίβεια και με τόσους φόρους, να εκθειάζεις την εταιρική συμπεριφορά της ΔΕΗ ή της ΕΥΔΑΠ! Οχι γιατί θα σε πούνε κομματόσκυλο Συριζαιο που δεν βλέπει τίποτα μπροστά του και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Αλλά γιατί ακόμη κι αυτά και άλλα πολλά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και όχι λόγος για να συγχαίρουμε εταιρίες κοινής ωφέλειας!
Μ.Χ.Κ
http://www.enimerosi24.gr