23 Σεπ 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΝΝΕΔίτες 1981-1990
Και βγήκε λοιπόν ο καταργημένος λόγω πλαστοπροσωπίας Κουλομάχος, που επανέκαμψε με τις ευλογίες του προέδρου του, να εξαγγείλει πολιτικό μνημόσυνο της ΝΔ τον Δεκέμβριο, για τον Ευάγγελο Αβέρωφ.
Οι υβριστές του Ευάγγελου Αβέρωφ,
αυτοί που μετέτρεψαν μια μεγάλη πατριωτική λαϊκή δεξιά των νοικοκυραίων και των ανθρώπων του μόχθου σε προσωπικό κόμμα trans πολιτικών, με πρώην Κνίτες και υπαλλήλους του Λαλιώτη, με νεοφιλελεύθερα απορρίμματα, με υποτακτικούς της Μέρκελ και χειροκροτητές του ΔΝΤ, τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους το όνομα του Ευάγγελου Αβέρωφ.
Αυτού που άνδρωσε μια ιστορική ΟΝΝΕΔ, που ήρθαν να ποδηγετήσουν τα κοπέλια από την Κρήτη. Τα Ντοράκια, τα Χατζηδάκια κι όλα τα προσκυνημένα φυτά του Μητσοτακισμού και της Ντόρας.
Οι συνεργάτες του Παντσαβόλτα, οι χορηγούμενοι του Χριστοφοράκου, οι όμηροι του φυγόδικου Καράβελα, τολμούν να μιλήσουν για τον Ευάγγελο Αβέρωφ, να μιλήσουν για αυτόν που πούλησε την προσωπική του περιουσία για να ξεχρεώσει ένα κόμμα, αυτοί που πούλησαν ένα κόμμα και μια πατρίδα για να αυξήσουν την προσωπική τους περιουσία.
Και να εκμεταλλευθούν την μνήμη του.
Οι εξόριστοι που αγόραζαν βίλλες στο δάσος της Σαββοϊας.
Μπροκολο-σπανάκηδες, η υπομονή και η ανοχή μας έχει όρια, που εδώ και καιρό έχετε ξεπεράσει.
Μετά τα τέκνα του Παπαντωνίου, που φέρατε στη ΝΔ,  υιοθετήστε και τα τέκνα του Τσοχατζόπουλου, κι αφήστε τον Αβέρωφ στην ησυχία της ιστορικής μνήμης και την τιμή που του πρέπει.
Μην βεβηλώνετε πρόσωπα και ιστορικές μορφές της παράταξης.
Τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τόσους άλλους δεν είστε ικανοί όχι μόνο να τιμάτε αλλά ούτε και να μνημονεύετε.
Ασχοληθείτε λοιπόν, μεταλλαγμένα ζαρζαβατικά του πολιτικού θερμοκηπίου της ΝΔ, με το Μνημόσυνο που σας ετοιμάζει ο Ελληνικός λαός σε  απάντηση της κηδείας που του έχετε κάνει, και αφήστε κύριοι Μπρόκολο-Σέσκουλο-Μπάμιο-Σπανάκηδες, τα πολιτικά μνημόσυνα για τον Ευάγγελο Αβέρωφ.
Στο ‘Ιδρυμα σας προχθές στο Μέγαρο Μουσικής, τιμήσατε τον πατριάρχη σας, μαζί με τους Γεωργιάδηδες, τους Βορίδηδες, τους Πατούληδες κι όλα τα ξένα σώματα της παράταξης και τους πολιτικούς γυρολόγους που συχνωτίζεστε.
Τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τους ιστορικούς αρχηγούς μας, θα τους τιμάμε εμείς που τους υπηρετήσαμε, κι όχι εσείς που μέχρι να γίνετε σώγαμπροι, πολιτικοί προικοθήρες, χυδαία και λυσσασμένα τους πολεμούσατε και σήμερα τους ρυπαίνετε.
Συνεννοηθήκαμε ;

                                                                                                                                         ΟΝΝΕΔίτες 1981-1990