4 Σεπ 2017

Όλο το παρασκήνιο: Κατάντημα για τον Real ο Παπαπαναγιώτου


Ο Καναλάρχης σου 
Εντάξει μπορεί ο κάθε ένας να καταλάβει πως η αποχώρηση του Μανώλη Κοττάκη από τον Real FM, όπου συμπαρουσίαζε εκπομπή με τον Νίκο Μπογιόπουλο δημιούργησε κενό στο πρόγραμμα την τελευταία στιγμή. 



Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί την απόφαση του καλού φίλου και εξαίρετου δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου να ψωνίζει από τα πανέρια της δημοσιογραφίας. Δεν μπορεί δηλαδή ένας σοβαρός ραδιοφωνικός σταθμός, όπως ο Real FM, επειδή υπάρχει κενό, να κάνει μπαλώματα με περιπτώσεις σαν κι αυτές του κατά σύστημα υβριστή του διαδικτύου, ο οποίος έχει γίνει ο περίγελος της δημοσιογραφικής και όχι μόνο πιάτσας. Δεν μπορεί δηλαδή να πέφτει τόσο χαμηλά ένας ραδιοφωνικός σταθμός. Ο λόγος για τον Μπάμπη Παπαναγιώτου, ο οποίος υποστηρίζει με πάθος τη Νέα Δημοκρατία ως ανορθόγραφο τρολ του twitter. 

Τις προηγούμενες ημέρες, προσπαθώντας να τον γελοιοποιήσουν, πρόσωπα μέσα από τη ΝΔ διέρρευσαν πως ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου θα αναβαθμιζόταν από τρολ σε εκπρόσωπο του κόμματος. Εκείνος το έχαψε και άρχισε να γράφει τις γνωστές ασυναρτησίες στο twitter, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του. Το PERIODISTA.GR έγραψε το παρασκήνιο (Διαβάστε ΕΔΩ) και γρήγορα δικαιώθηκε. 

Οι κακές γλώσσες τώρα λένε, πως από τη Νέα Δημοκρατία παρακάλεσαν τον Νίκο Χατζηνικολάου (Αν υποθέσουμε ότι θα πληρώνεται ο γραφικός Μπάμπης) να τον προσλάβει στον Real FM, επειδή ο Μπάμπης Παπαπαπαναγιώτου που δεν έβρισκε δουλειά με τίποτα τους είχε γίνει στενός κορσές. Επικαλέστηκαν ακόμη και... προσωπικούς, πολύ προσωπικούς, λόγους και το προσωπικό δράμα που βιώνει ο γραφικός Μπάμπης ώστε να καταστήσουν ακόμη πιο επιτακτική την πρόσληψή του. 

Αν και σκεφτικός ο Νίκος Χατζηνικολάου, που γνωρίζει πολύ καλά τι ψώνισε, πιέστηκε λόγω χρόνου από την μεταγραφή του πολύ σοβαρού Μανώλη Κοττάκη και αναγκάστηκε να προσλάβει τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Πρώτος δοκίμασε τη μεγάλη έκπληξη ο Νίκος Μπογιόπουλος, στον οποίο του φόρτωσαν ότι χειρότερο υπάρχει στη δημοσιογραφική πιάτσα. Ο Νίκος Μπογιόπουλος φέρεται να ζήτησε να μην μιλά πολύ ο Μπάμπης Παπαπαπαναγιώτου στον αέρα για να μην γελοιοποιηθεί εντελώς η εκπομπή. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρόκειται μάλλον για κάποιο σκοτεινό σχέδιο επιπλέον γελοιοποίησης του γραφικού Μπάμπη. Πάντως, όπως μαθαίνουμε, μέσα στον Real FM έχει πέσει ήδη τρελό γέλιο, όπως παλιά που ο γραφικός Μπάμπης έστελνε άρθρα στην εφημερίδα "Η ΑΞΙΑ", τα οποία ήταν τόσο ανορθόγραφα που περιφέρονταν από γραφείο σε γραφείο σε ώρες χαλάρωσης. 

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου από την πλευρά του, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, άρχισε ξανά και ξανά να αναπαράγει και να απαντά στο tweet αναγγελίας της συνεργασίας του Νίκου Χατζηνικολάου με emoticons. Μιλάμε για τέτοια φαιδρή και γραφική περίπτωση, που λόγω ανοησίας εκθέτει τον ίδιο τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Μεγάλο θύμα της όλης υπόθεσης είναι ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος θα ανέχεται για ένα δίωρο κάθε μέρα τον γραφικό Μπάμπη. Αλλά εδώ υπάρχει και ένα ακόμη ερώτημα. Πως μπορεί ο Νίκος Μπογιόπουλος να συμπαρουσιάζει εκπομπή με ένα πρόσωπο το οποίο είχε καταγγελθεί από πολύ παλιά από το ΚΚΕ για τον τρόπο με τον οποίο ασκούσε τη δημοσιογραφία (Διαβάστε ΕΔΩ); 

Πάντως προγράμματα σταθμών με ψυχικά δεν χτίζονται... Επίσης απειλείται η αξιοπιστία του Real FM με το να προσλαμβάνει πρόσωπα που κάνουν φροντιστήρια, όπως έχει γίνει γνωστό, σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Τέλος φανταζόμαστε ότι τα χρήματα που θα παίρνει ο Μπάμπης θα είναι λιγότερα από τη λίστα που ακολουθεί. Τότε ντε, που τα τρωκτικά της δημοσιογραφίας άρμεγαν το δημόσιο, ενώ δεν γνώριζαν να γράψουν σωστά ούτε το όνομά τους. Αλλά τους πλήρωνε ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του. Και τώρα αυτά τα τρωκτικά βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τη δημόσια τηλεόραση. 

 

ΥΓ: Τα υπόλοιπα για εκείνους που έχουν βγάλει γλωσσίτσα τις επόμενες ημέρες.

exofitsio.