12 Οκτ 2017

ΔΕΝ γινονται αυτα σε πολιτισμενο κρατος...Αποθέωση στον 20χρονο οπαδό του Ολυμπιακού και νέος ξυλοδαρμός σε εργάτη του δικαστηρίου Πειραιά

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθησαν έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πειραιά κατά την απολογία του οπαδού του Ολυμπιακού, καθώς 300 άτομα τον αποθέωσαν ενώ οι ίδιοι χειροδίκησαν εναντίον εργάτη.
Συνέχεια στα γεγονότα ντροπής που
διαδραματίστηκαν στη θύρα 8 του «Γ. Καραϊσκάκης» υπήρξαν σήμερα, αφού ο 20χρονος που ξυλοφόρτωσε τον οπαδό του Παναθηναϊκού βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, που με τη σειρά του τον έστειλε στον αρμόδιο ανακριτή. 

Εκεί, ο οπαδός του Ολυμπιακού εξασφάλισε προθεσμία μέχρι αύριο για να απολογηθεί για πράξεις που μπορούν να προξενήσουν επικίνδυνη σωματική βλάβη, που βάσει του αθλητικού νόμου αποτελεί κακούργημα, αλλά και για ληστεία, προφανώς για την αφαίρεση της μπλούζας από τον οπαδό του «τριφυλλιού». 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, στο σημείο προκειμένου να υποστηρίξουν τον φίλο του Ολυμπιακού, υπήρξαν περίπου πάρα πολλοί οπαδοί των «ερυθρολεύκων» (πληροφορίες λένε για 300 άτομα), έπειτα από σχετική κινητοποίηση που υπήρξε μέσω των social media και του επεφύλαξαν υποδοχή ήρωα. 

Ωστόσο, οι εικόνες ντροπής δεν σταματούν εκεί… 

Εντός του δικαστικού μεγάρου βρισκόταν ένα συνεργείο συντήρησης για τους ανελκυστήρες και ένας εργάτης στο πλαίσιο των εργασιών βγήκε έξω από το κτίριο για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητό του. Κατά τη διαδικασία αυτή ακούμπησε έναν εκ των οπαδών που είχε βρεθεί εκεί για να στηρίξει τον 20χρονο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα χάος, καθώς ο φίλος του Ολυμπιακού του μίλησε προκλητικά και ο εργάτης απάντησε. 

Αποτέλεσμα αυτού του επεισοδίου ήταν ο εργάτης να πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το πλήθος (υπό το βλέμμα της Αστυνομίας που επέλεξε απλά να βλέπει) και τελικά ο ίδιος να υποβάλλει μήνυση στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

http://www.sport-fm.gr/