18 Οκτ 2017

Ο ΚΟΥΛΗΣ ειδε 32 νεα στελεχη....ο συζυγος της κας ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ειναι το νεο ?οικογενειοκρατια ΚΟΥΛΗ?

Ο Θ.Σιδηροπουλος πρωην στρατιωτικος ηταν στα 32 νεα στελεχη του ΚΟΥΛΗ...ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ομαδικως ΚΟΥΛΗ.....και δεν ντρεπομαστε .
ΑΛΗΘΕΙΑ ...οι 
2 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ που συμμετειχαν μηπως ειναι οι κυριοι που σου ειπαν για τον ΕΞΩΓΗΙΝΟ?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ απο το http://www.mononews.gr/
Mια μεγάλη έκπληξη είχε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τα «32» νέα στελέχη από το Μητρώο Στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο τύπου της ΝΔ, ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που τράβηξε την προσοχή και άρχισε να συζητιέται ανάμεσα στους βουλευτές του κόμματος, ήταν εκείνο του στρατηγού ε.α. Θεόδωρου Σιδηρόπουλου.
Αφορμή για τα σχόλια είναι το γεγονός ότι ο κ. Σιδηρόπουλος είναι ο σύζυγος της βουλευτής της Β’ Αθηνών της ΝΔ,  Κατερίνας Παπακώστα. Άλλωστε η «γαλάζια» βουλευτής στο βιογραφικό της χρησιμοποιεί και το όνομα του συζύγου και παρουσιάζεται ως Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.
Έτσι μεταξύ των νέων στελεχών που συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς ήταν και ο σύζυγος της κα Παπακώστα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία, χθες, να γνωρίσει την 3η σειρά στελεχών που επιλέγει  από τις διαδικασίες του Μητρώου και παράλληλα να ακούσει τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους, σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδιακασία επιλογής στην οποία συμμετείχαν.
Η ηγεσία της ΝΔ, κάνοντας πράξη την ανανέωση, πριν περίπου ένα χρόνο ανακοίνωσε τη
δημιουργία του Μητρώου Στελεχών. Στόχος ήταν, μέσω του νέου αυτού μοντέλου, η προσέλκυση ανθρώπων που θα αποτελούσαν τη «μαγιά» για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε εθνικό, περιφερειακό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Παράλληλα, τα στελέχη θα μπορούσαν να έχουν ρόλο στον κρατικό μηχανισμό σε μια μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και να αποτελέσουν δυναμικό που θα δώσει προστιθέμενη αξία στο κόμμα.

Στην ουσία, πάντως, καθένας που δηλώνει συμμετοχή στο Μητρώο Στελεχών δεν θεωρείται ότι θα είναι και υποψήφιος για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας, χθες, στα «νέα» του στελέχη τόνισε μεταξύ άλλων:  «Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να ανανεώνουμε τις τάξεις τους κόμματός μας. Σέβομαι και τιμώ τα παλιά στελέχη της ΝΔ που στάθηκαν στις καλές και στις κακές στιγμές. Ταυτόχρονα όμως αναγνωρίζω την ανάγκη να ανοίξουμε τις πόρτες σε νέους ανθρώπου. Εάν θέλουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της κοινωνίας και των κομμάτων πρέπει να εντάξουμε ανθρώπους από την κοινωνία στα κόμματα».
Μεταξύ των «32» νέων στελέχων που συνάντησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν εκείνα του Ψυχίατρου Χρήστου Λιάπη, του καρδιολόγου Διαμαντή Γκολιδάκη, της δικηγόρου Αθηνάς Σιαφαρικά, ο παιδοψυχίατρος Μάνος Τσαλαμανιός και η δικηγόρος Σοφίας Νικολάου.