5 Οκτ 2017

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής στη Λευκάδα με έξι κιλά ναρκωτικά

Σοκ έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία της Λευκάδας η είδηση για την σύλληψη γνωστού Λευκαδίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες για διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.

Σκηνές Φαρ-Ουέστ παρακολούθησαν καταστηματάρχες και περαστικοί την Τετάρτη 19/4 στην περιοχή του Αγίου Μηνά, όταν άνδρες με πολιτικά επεχείρησαν να συλλάβουν ένα νεαρό ζευγάρι ημεδαπών.
Το γεγονός μάλιστα ότι τραβήχτηκε πιστόλι από άνθρωπο με πολιτική περιβολή, μπέρδεψε τον κόσμο που παρακολουθούσε τη σκηνή και αρχικά θεώρησε το συμβάν σαν λύσιμο λογαριασμών μεταξύ πολιτών. Μετά από λίγο όμως που στο σημείο έφθασαν και ένστολοι αστυνομικοί από Κέρκυρα και λύθηκε η παρεξήγηση, όλοι κατάλαβαν πως οι οπλοφόροι ήταν αστυνομικοί της ασφάλειας, ενώ ολοκληρώθηκε η σύλληψη και η μεταφορά των συλληφθέντων. Αναμένεται το επίσημο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, με τα αρχικά «Κ.Σ.», αγωνίζεται για την ομάδα του Πανλευκάδιου, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως βρέθηκαν σε τραπεζικό του λογαριασμό, ποσά άνω του 1 εκ. ευρώ!
Πηγή-φωτό: lefkadaweb