12 Οκτ 2017

Ετοιμος για έξοδο (;) ο Θεοδωρικάκος...πηρε συνθημα απο τον ΛΑΛΙΩΤΗ ?γιατι αρχιζει να γελοιοποιειτε?

Υπό παραίτηση φέρεται ότι τελεί ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου, που διαφωνεί με τις αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο
Υπό παραίτηση ο Τάκης Θεοδωρικάκος; Ο «ανασχηματισμός» που ανακοινώθηκε στις ..
αρχές της εβδομάδας στο επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. φαίνεται ότι προκαλεί ντόμινο αλλαγών στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από το... κάδρο όσων διαδραματίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τόσο για το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου όσο και για τις αλλαγές στο εσωτερικό της Ν.Δ. λείπει ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε ταξίδι στην Κίνα. Οι καλά παροικούντες τη «γαλάζια»... Ιερουσαλήμ, πάντως, μεταφέρουν την εικόνα ότι ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη τις τελευταίες ημέρες τελεί υπό παραίτηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιλογή του Βασίλη Κικίλια για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου ήρθε ύστερα από εισήγηση του κ. Θεοδωρικάκου. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε από την προηγούμενη Παρασκευή τον στενό συνεργάτη του για τις αλλαγές που ετοιμάζει στο επικοινωνιακό επιτελείο χωρίς, όμως, να του πει την ημέρα που θα γίνουν αυτές. Πάντως, σύμφωνα με γνωρίζοντες τα «γαλάζια» δρώμενα, οι σχέσεις Θεοδωρικάκου - Μητσοτάκη έχουν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς ο γνωστός επικοινωνιολόγος από την αρχή είχε ταχθεί υπέρ της καταψήφισης του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Οι χειρισμοί της «γαλάζιας» ηγεσίας στο συγκεκριμένο ζήτημα σε συνδυασμό με την επίσπευση των αλλαγών στο επικοινωνιακό επιτελείο, την ώρα που ο κ. Θεοδωρικάκος βρισκόταν σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, έχουν... φουντώσει τα σενάρια που τον θέλουν να τελεί υπό παραίτηση. Μένει να αποδειχθεί αν θα αποφασίσει να παραιτηθεί τώρα ή μέσω της απειλούμενης παραίτησής του στοχεύει να έχει και πάλι τον πρώτο ρόλο στο νέο επικοινωνιακό επιτελείο.

Στο μεταξύ, η παρουσίαση του νέου επιτελείου θα γίνει αύριο σε... βιβλιοπωλείο! Σε μία κίνηση που μάλλον ευτελίζει τη διαδικασία, η Μαρία Σπυράκη θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της σε μία «τελετή» που θα γίνει στο Free Thinking Zone, ένα καφέ-βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι (επί της οδού Σκουφά) που συνηθίζει να φιλοξενεί πολιτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις. Αύριο, παράλληλα, θα αναλάβει το πόστο του διευθυντή του γραφείου Τύπου ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο αναπληρωτής του Γιώργος Κοντογιάννης (η Κύρα Κάπη παραμένει επίσης ως αναπληρώτρια), ενώ θα παρουσιαστούν και οι δύο νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου Σπύρος Σταυρίδης και Νίκος Ρωμανός. Παρών θα είναι φυσικά και ο Μακάριος Λαζαρίδης, που αναβαθμίζεται στο «στρατηγείο» της Ν.Δ., αναλαμβάνοντας σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του κόμματος.
http://www.dimokratianews.gr/