22 Οκτ 2017

Η μνήμη του πατέρα άργησε τρεις μέρες

Τρεις μέρες αργότερα θυμήθηκε ο πατέρας ότι την ώρα της δολοφονίαςτης κόρης του, της Δώρας Ζέμπερη, πέρναγε έξω απ’ το νεκροταφείο και πήρε έναν 35χρονο που μπορεί να ήταν κι αυτός που σκότωσε την κόρη του.

Δεν είναι αναμφίβολα γεγονός που μπορεί να το ξεχάσει κάνεις, αλλά επειδή υπάρχουν κι αυτές οι έντονες διαμάχες στην οικογένεια, δεν ξέρει κάνεις πως λειτουργεί το μυαλό του.
Προσέχουμε όμως στο βίντεο ότι στην φράση «τυχαία περνάγατε από εκεί», λέει «ναι, τυχαία δεν ήξερα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου».
Προφανώς μέσα στη σύγχυση πάλι, χρησιμοποιεί πληθυντικό αριθμό σαν οι δολοφόνοι του παιδιού της να είναι περισσότεροι από ένας.
Ζητά από τις κάμερες να δουν ότι ήταν εκεί, ενώ είναι βέβαιο ότι οι αστυνομικοί θα το έχουν ήδη κάνει.
Έχουν ήδη εξετάσει μέσα στις τρεις μέρες ότι όχημα έχει φτάσει, αλλά και όλους τους πεζούς!
Τα πράγματα είναι περιπεπλεγμένα. Πάντως το κίνητρο δεν έχει βρεθεί και όλοι θεωρούνται ύποπτοι.
Αν όπως λέει ο πατέρας, που είχε κάκιστες σχέσεις με τη δολοφονηθείσα, πήρε κούρσα τον δολοφόνο της κόρης του μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Αλλά ποιος είναι αυτός ο άγνωστος δολοφόνος που ακολουθεί μια γυναίκα σ’ ένα νεκροταφείο και αφού την σκοτώσει μπαίνει στο ταξί του πατέρα της που τυχαία περνά απ’ έξω;
Σε σενάρια του Φώσκολου θα έπαιζαν πολλές εκδοχές.
Στη ζωή θα δούμε τι απ΄ όλα που υποψιαζόμαστε ισχύει.
Το σίγουρο είναι ότι το έγκλημα αυτό έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μαζί μ’ αυτό της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλουέχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
altsantiri.