11 Οκτ 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ;

parapolitika-mitsotakis-alien.jpgΑίρονται οι στηρίξεις ακόμη και από αυτούς που έδωσαν αγώνα για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τόσο ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών που αναφέρει πως ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη τραβάει κάθε
Κυριακή Lotto, όσο και σύσσωμη η αρθρογραφία της διαδικτυακής εφημερίδας, αναδεικνύει τη μεγαλειώδη γκάφα (άλλη μία γκάφα) του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον εξωγήινο αλλά και τη στάση του εν γένει με το θέμα της αλλαγής φύλου που αποτελεί κόκκινο πανί για την κεντροδεξιά συντηρητική παράταξη.
Το παιδί δεν τραβάει και αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τα επιχειρηματικά συμφέροντα που πόνταραν σε αυτό το… παιδί, γιατί βλέπουν να μένουν εκτός παιχνιδιού στις επόμενες εκλογές.
Υ.Γ.
1. Ακούγεται έντονα πως το παρδαλό (λόγω χρωμάτων και ουσίας) 11ο συνέδριο της ΝΔ, δεν θα είναι και τόσο παρδαλό, αλλά με πολλές αλλαγές που θα ξεκινούν από την κορυφή του αμφιφυλικού κομματικού δέντρου.
2. Αν γίνει αλλαγή εξουσίας στη ΝΔ, οι συνιστώσες ΛΑΟΣ και Πολιτικής Άνοιξης θα έχουν πρόβλημα, ίσως και να οδηγηθούν στη δημιουργία του δικού τους μορφώματος που σχεδιάζουν από καιρό. Από προχτές, με αφορμή την καθαίρεση Γεωργιάδη, οι εισηγήσεις σε Άδωνι και Αντώνη πληθαίνουν και πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερο και από την αποκάλυψη του εξωγήινου όπου φάνηκε πως σκληρή αντρική δεξιά έμεινε χωρίς εκπρόσωπο!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com