25 Οκτ 2017

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ


Ελάχιστοι θα είναι οι Αθηναίοι, που εάν τους ρωτήσεις σήμερα για το "έργο" του κ. Καμίνη, θα σου πουν ευχάριστα λόγια. Ανύπαρκτος δήμαρχος. Ίδια και όμοια, η ανυπαρξία του έρμου του Θεοδωράκη, που δεν βρίσκει την ψήφο του στις δημοσκοπήσεις,
για την πολιτική δύναμη που.. νομίζει ότι ηγείται. Επιθυμεί όμως, να κερδίσει την συμπάθεια των εκατονταπλάσιων οπαδών. Τι να πούμε; Είναι αντικείμενο πολιτικής ανάλυσης αυτό;

Όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που άλλαξε όνομα, γιατί προφανώς το παλαιό του δεν είχε καμία αξία, άσε που θα πλήρωνε και τα δάνεια (αυτό που το βάζεις;) κινούνται μεταξύ φθοράς και ...ανυπαρξίας.

Απλώς, θέλουν να παίξουν ένα ρόλο στις εξελίξεις, όταν το ΠΑΣΟΚ (μας διαφεύγει η άλλη σαχλαμάρα) όταν ο Κυριάκος -άλλη τραγική φιγούρα μετάλλαξης- ζητήσει δεκανίκι.

Άσε την Φώφη. Η έρμη. Νομίζει ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα, με τα συνέδρια κλπ κλπ. Βάζουμε στην άκρη τον ...διαπρεπή Αλιβιζάτο. Του' χει μείνει του έρμου κουσούρι, που δεν έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ασχολείται τώρα με το εάν πρέπει να γίνουν έτσι οι εκλογές για την ανάδειξη ιδιοκτήτου περιπτέρου ή αλλιώς...Πάντως καλό είναι...Μας διασκεδάζουν.

http://exofitsio.blogspot.gr/2017/10/blog-post_5866.html#more