1 Οκτ 2017

Η «γαλάζια» Διαύγεια που έμεινε στα λόγια...Σιγα-σιγα εφτασε τον ΤΣΙΠΡΑ στις υποσχεσεις και τα ψεματα!!!

Τον Μάρτιο του 2016, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει από το πολιτιστικό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» το σχέδιο εξυγίανσης των οικονομικών του κόμματός του, έχοντας ως σύνθημα  «Βάζουμε τάξη στο σπίτι μας». Ο κ. Μητσοτάκης σε εκείνη την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι...
«θα δίνουμε λογαριασμό πού πηγαίνουν τα λεφτά φορολογουμένων και μελών, να δημι- ουργήσουμε έναν ενάρετο κύκλο», ενώ παράλληλα αν ακοινωσε ότι ανά τρίμηνο όλες οι δαπάνες της ΝΔ θα αναρτώνται στο http://diavgeia.nd.gr.
 Οι προτάσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης  θεωρήθηκαν τότε πολύ πρωτοποριακές, προ- καλώντας τις θετικές εντυπώσεις των πολιτών. Παρ’ όλα αυτά, η στήλη ενάμιση χρόνο προσπάθησε να δει τι πραγματικά έχει ανέβει από τις οικονομικές πράξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη «Διαυγεια» όλο αυτό το διάστημα.
 Τελικά εκείνο που ανακαλύψαμε είναι ότι η σελίδα της ΝΔ στη «Διαύγεια» δεν είναι διαθέσιμη. Όπως φαίνεται, και η συγκεκριμένη εξαγγελια ειπώθηκε μόνο για να ειπωθεί και για ένα πρόσκαιρο επικοινωνιακό όφελος. Η στήλη απευθύνθηκε στη ΝΔ ρωτώντας για ποιον λόγο αυτή η εξαγγελία δεν έχει γίνει ακόμη πράξη, και η απάντηση που πήραμε είναι «βλέπετε να υπάρχουν λεφτά;». 
Ο κ. Μητσοτάκης στον «Ελληνικό Κόσμο» είχε ακό- μη πει «αν υπολογίσουμε ότι ένα στα τέσσερα από τα εγγεγραμμένα  μέλη θα στηρίξουν τη ΝΔ, μόνο και μόνο από αυτήν τη δράση θα έχουμε 2 εκατ. ευρώ». Αλήθεια, πόσα λεφτά συγκεντρώθηκαν από τη συγκεκριμένη καμπάνια που έκανε η ΝΔ και πού πήγαν αυτά τα χρήματα; 
εφημεριδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 
απο την στηλη του ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΗ