17 Οκτ 2017

Η Ζωή... ανέβαλε την επανάσταση

Μικρή αναβολή πήρε το... «γκρέμισμα του καθεστώτος» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, που έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο με τις πράξεις και τα λεγόμενά της,
είχε εξαγγείλει στα μέσα Σεπτεμβρίου ότι θα γκρεμίσει το καθεστώς (!) με ένα γεγονός που θα πραγματοποιηθεί από 13 ως 15 Οκτωβρίου, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Η ημερομηνία αυτή πέρασε, αλλά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν το έβαλε κάτω. Με ανάρτησή της στο facebook, ανακοίνωσε ότι η «επανάσταση» απλά αναβλήθηκε. Ιδού τι έγραψε χθες η κυρία Κωνσταντοπούλου: «27, 28 και 29 Οκτωβρίου προχωράμε στο μεγάλο γεγονός που έχουμε εξαγγείλει.

Μεταθέσαμε τον χρόνο, αλλά όχι την ευθύνη. Για να είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε, με αυτά που κάνουμε. Με τις δικές μας δυνάμεις. Με τα χέρια μας και με την ψυχή μας». Η αγωνία, λοιπόν, παρατείνεται για το «μεγάλο γεγονός», που δεν αποκλείεται βέβαια να αναβληθεί πάλι για τα... Χριστούγεννα. Στο μεταξύ, ωστόσο, όπως φαίνεται και από το σχετικό ΦΕΚ, με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου η κυρία Κωνσταντοπούλου προσέλαβε ακόμα δύο μετακλητούς υπαλλήλους στο γραφείο που δικαιούται ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, πιθανώς για να συνδράμουν στο «μεγάλο γεγονός».