12 Οκτ 2017

H τρομακτική ζωή μίας πρώην σκλάβας του ISIS: «Περίμεναν να αποκτήσουμε στήθος για να μας βιάσουν»

Την σοκαριστική του ιστορία μοιράστηκε μία πρώην σκλάβα του σεξ, η οποία  αρπάχτηκε και φυλακίστηκε από τους τζιχαντιστέςΜία γυναίκα αποκάλυψε με φρικιαστικές ...
λεπτομέρειες για το πως τα μέλη του ISIS αποφάσιζαν αν θα τις βιάσουν ή όχι.
«Αν είχαμε στήθη, μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμη, μας πετούσαν στην φυλακή μέχρι τους να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες», ανέφερε η ίδια.
Οι αποκαλύψεις της γυναίκας που ονομάζεται «Θύμα 1» έγιναν  από τον Νικίτα Μάλικ, στον ιστότοπο Ηenry jackson society.

Το «Θύμα 1» αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από έναν τζιχαντιστή, ενώ μετά οι ίδιοι προσπάθησαν να την ρίξουν από τις σκάλες με δύναμη για να αποβάλει.
Στο ίδιο δωμάτιο μαζί της κακοποιούνταν και άλλα μικρά κορίτσια, ενώ όταν το «Θύμα 1» προσπάθησε να το σκάσει και δεν τα κατάφερε, βιάστηκε από έξι άνδρες μαζί ως τιμωρία.
Η ίδια αναφέρει πως υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση ωθεί τους στρατιώτες να έχουν σκλάβες τους σεξ και παιδιά, επειδή πληρώνονται για κάθε μία που αποκτούν.
Άλλα θύματα του ISIS έχουν δηλώσει πως υπάρχει ένα έγγραφο 27 σελίδων, το οποίο περιέχει τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθούν για το πως οι στρατιώτες να αντιμετωπίσουν τις σκλάβες τους σεξ.
Μέρος του εγγράφου αποκαλύπτει μερικές φρικτές λεπτομέρειες για το πως μεταχειρίζονται οι σκλάβοι από το ISIS.
«Οι σκλάβοι θεωρούνται ιδιοκτησία και έτσι μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να δοθούν ως δώρο. Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα που δεν έχει ενηλικιωθεί αν είναι σωματικά κατάλληλη γι΄αυτό. Εάν όχι, μπορεί να μεταχειριστεί χωρίς συνουσία», αναφέρει το έγγραφο που ακολουθούν οι τρομοκράτες.
 iefimerida.gr