28 Νοε 2017

Βουλή: Εύγε σε όλους σας, ακυρώνουν οι αθεόφοβοι το ακυρωμένο, έλεος!

H Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής δέχθηκε ομόφωνα πρόταση των Νίκου Φίλη (ΣΥΡΙΖΑ) και Θανάση Παφίλη (ΚΚΕ) να συνεδριάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες με αντικείμενο να ανακληθεί ..
η απόφαση (σ.σ. της Επιτροπής), με την οποία είχε συμφωνήσει για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της ΝΔ να κληθούν στην επιτροπή πρόσωπα που έχουν ανάμειξη στην υπόθεση. Η γελοιότητα στην εθνικής μας αντιπροσωπεία συνεχίζεται από όλους. Πρώτον, οι άνθρωποι πάνε να ακυρώσουν κάτι που πλέον δεν υφίσταται.
Γελοίο; Ρωτήστε τους… είδαν καμία Σαουδική Αραβία να δείχνει πλέον ενδιαφέρον; Για να μας το πουν κι εμάς, που αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν περιέλθει συνολικά σε κατάσταση πλήρους ανυποληψίας.
Δεύτερον, μήπως σκοπεύετε να συζητήσετε που θα βρείτε τα δύο εκατομμύρια ευρώ περίπου που απαιτούνται για να καταστραφούν; Και παρεμπιπτόντως, μήπως θα μιλήσετε και για το πώς θα βρεθείτε μερικά κονδύλια για να γίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα απολύτως απαραίτητα; Μια ιδέα είναι να τα ζητήσουν από τη Διεθνή Αμνηστία…
Καλά, οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψαν ποτέ την αλλεργία τους με τα των Ενόπλων Δυνάμεων, ούτε καταλαβαίνουν και πολύ οι άνθρωποι. Είναι όμως συνεπείς με την ιδεολογία τους. Κάτι άλλοι με «πατριωτικά αντανακλαστικά και διαπιστευτήρια», πώς κατάντησαν έτσι;
http://www.defence-point.gr/