23 Ιαν 2018

ΡΩΤΑΜΕ τους εγκεφαλουςτου antinews ο ΣΑΜΑΡΑΣ ηταν βουλευτης της Ν.Δ το 2008...ΓΙΑΤΙ δεν αντεδρασε???

ΕΜΕΙΣ δεν ειμαστε εδω ουτε υπερασπιστες του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ουτε κανενος αλλου..τον ΚΩΣΤΑ τον εχουμε περιποιηθει οταν κατι δεν μας αρεσει.
Εαν εχει αναγκη απο συνηγορους ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ  να βγει και να μιλησει η κοτα....ΗΠΙΕ το αμιλητο νερο το 2008 η μετανιωσε για την παλαια του θεση?

Στην κωλτουμπα του 2012 υπηρχε η δεσμευση  και μηπως Υπηρξε  συνυποσχετικο με τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ οτι δεν θα τοποθετηθει ΔΗΜΟΣΙΑ ξανα με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ?
Ε ΑΝΤΩΝΑΚΗ για αυτο εισαι βουβος?
ΑΝΤΩΝΑΚΗ λεμε.. μηπως εχεις ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ καμια συμφωνια με το ονομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ??ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ η λενε ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ  τα παλιοπαιδα?
Αχ τι αλητακια εινα αυτα..Ετσι απλα το ρωταμε.
ΠΑΡΕ και ενα τηλεφωνο εκει στα γιδια -αντιδια του διαδικτυου και να τους πεις οτι βαραγες ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για την σταση του..το 2008 ως βουλευτης της ΝΔ οπως ηταν και ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ....
ΕΠΙΣΗΣ λεμε ΑΝΤΩΝΑΚΗ εκει στα παιδια σου να μην πινουν πολυ οινοπνευμα και λενε μαλακιες στα καφε του ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.....ξερεις εσυ ποιοι....
ΚΑΛΥΤΕΡΑ τον ΚΟΥΛΗ με κοκκινα γοβακια παρα τον ΑΝΤΩΝΑΚΗ τον κωλοτουμπακια ελεγαν στους φιλους σου το πρωι στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ..