25 Ιαν 2018

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ

Γράφει ο Μακεδονικός Σύνδεσμος


Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ένα τεράστιο ζήτημα για τη διοργάνωση και τους διοργανωτές στου Συλλαλητηρίου της Αθήνας για την Μακεδονία.

Μετά την τεράστια επιτυχία του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, ξαφνικά εμφανίστηκε στο διαδίκτυο πρόσκληση για Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 04/02 στις 12.00 το μεσημέρι και προσυγκέντρωση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα στις 28/01.
Ο διοργανωτής και καλών άγνωστος, το πρόγραμμα άγνωστο, τα κίνητρα απροσδιόριστα.
Το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων χωρίς να σταθεί στα παραπάνω, αγκάλιασε και αναπαρήγαγε την πρόσκληση αυτή για τις 04/02 χωρίς πολλή σκέψη και χωρίς να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα.
- Ποιοί διοργανώνουν και μπορούν να διοργανώσουν ένα μαζικό εθνικό Συλλαλητήριο ;
- Υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής ;
-  Μπορεί να προστατευθεί μια τέτοια εκδήλωση, με ευθύνη των διοργανωτών ;
- Μπορεί να προστατευθεί το αποτέλεσμα και το μήνυμα της μεγαλειώδους  συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης ;
- Πως χρηματοδοτείται μια τέτοια εκδήλωση και από ποιούς ;


Με την πάροδο των ημερών αποκαλύφθηκε τελικά ποιός ήταν ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας.
Κάποιος δηλώνων νομικός, ιεροψάλτης, δημοσιογράφος, ερμηνευτής - τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης, δικηγόρος και πρόεδρος στην εταιρία  Έλληνες (ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.), με όνομα Δημήτριος Μιχάκης.


Ποιός είναι όμως πραγματικά ο Δημήτρης Μιχάκης;


Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, σπούδασε στη Νομική Κομοτηνής, δηλώνει δικηγόρος χωρίς όμως να είναι μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης.
Εμφανίσθηκε πρόσφατα  σαν νομικός εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου που αντιδρούσαν στην φιλοξενία μικρών μαθητών προσφύγων στο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου.


Η πολιτική του πορεία πολυκύμαντη.


Πέρασε από το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, ίδρυσε το 2012 την κίνηση ΕΛΛΗΝΕΣ - Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση, την οποία και χρησιμοποιεί σαν σφραγίδα και εκφράζεται μέσα από το  ellhnes2012.blogspot.gr .

Προσέγγισε ενδιάμεσα  την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου όμως δεν παρέμεινε επί μακρόν, γιατί όπως λένε κάποιοι, είδε ότι δεν μπορεί εύκολα να αναρριχηθεί σε ηγετικές θέσεις.
Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, συμφώνησε με τον Π. Καμμένο η κίνηση του ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. να συμμετέχει στου ΑΝΕΛ και ο ίδιος ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης. Κατατάχθηκε προτελευταίος, συγκεντρώνοντας 787 σταυρούς, με 6500 ο πρώτος  υποψήφιος.


Στη συνέχεια απεχώρησε από τους ΑΝΕΛ, όταν δεν χρησιμοποιήθηκε στον κρατικό κυβερνητικό μηχανισμό και έκτοτε χρησιμοποιεί την κίνηση του για να εκφράζεται πολιτικά.


Αξίζει όμως να δούμε και τον υπόλοιπο βίο του αυτόκλητου επίδοξου διοργανωτή του Συλλαλητηρίου της Αθήνας, χρησιμοποιώντας  υλικό και ντοκουμέντα που συλλέξαμε από το διαδίκτυο και από άλλες αξιόπιστες πηγές.


Ο  Μιχάκης Δημήτριος ασπάσθηκε το χώρο των Δωδεκαθεϊστών - Αρχαιολατρών και συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις ως ποιητής και τραγουδιστής, ενδεδυμένος με αρχαιοελληνικά ενδύματα, χλαμύδες κ.λπ., υποδυόμενος τον Μ. Αλέξανδρο στο γάμο του με την Ρωξάνη ανάμεσα σε ειδυλλιακές  χορεύτριες.
Βλέπε:   
  


Συμμετείχε σε αρχαιολατρικές - δημόσιες ανοιχτές εκδηλώσεις "Προμήθεια 2010",
με το πρόγραμμα των τελετών των αρχαιολατρών στο Δίον, βλέπε :  http://eineken.pblogs.gr/tags/promitheia-gr.html),
απαγγέλλοντας, τραγουδώντας και καταγγέλλοντας .


Άλλαξε δε και το όνομα του προσθέτοντας το όνομα Αλέξανδρος για να παραπέμπει στην αρχαιότητα . Βλέπε  : https://youtu.be/bzbfPTdN09o


Στις 04/09/2009 συμμετείχε σε διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη σαν καλλιτέχνης και ομιλητής που καταγγέλθηκε ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος, για σφαγές μη χριστιανών.


Όταν ο κύριος αυτός είδε ότι ο χώρος των αρχαιολατρών δωδεκαθεϊστών ήταν περιορισμένης εκλογικής απήχησης και πως εκεί κυριαρχούσε η Χρυσή Αυγή από την οποία και είχε αποκοπεί, στόχευσε στο Χριστιανισμό και την ορθοδοξία, όπου βρήκε στέγη κι αρωγή από τους Παλαιοημερολογίτες που δημιούργησε προσβάσεις και ιδιαίτερες επαφές.


Για να κατοχυρώσει στο χώρο αυτό ηγετική την παρουσία του, διέδωσε ότι είναι η μετεμψύχωση του Ιωάννη Βατάτζη, ορκίστηκε στο Μυστρά "κατ' εντολήν του Ταξιάρχη Μιχαήλ" (26/10/2013), κι έγινε έτσι ο θεόσταλτος απεσταλμένος των Παλαιολόγων που θα ενώσει τους Έλληνες, αφού συνομιλεί με την Παναγία απ΄ όπου έλαβε εντολή στις 15 Αυγούστου 2013, κατόπιν θαυμάτων που επικαλείται.
Βλέπε αναλυτική παρουσίαση του θεόσταλτου στο



Συμμετείχε με την Χρυσή Αυγή και τους παλαιοημερολογίτες στα επεισόδια στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ στην Ιερά Οδό.


Συμμετείχε στο Ωραιόκαστρο στον αποκλεισμό 5χρονων και 7χρονων προσφυγόπουλων από το δημοτικό σχολείο.


Μετά από όλα αυτά αναρωτιόμαστε :


- Αυτός ο άνθρωπος θα διοργανώσει το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα ;


- Αυτός και όσοι κρύβονται από πίσω του και συνεργάζονται μαζί του, ενδιαφέρονται να πετύχει το συλλαλητήριο ή να χρησιμοποιηθεί για άγνωστους αλλά προφανείς λόγους ;


- Θα αφεθεί από τους μαζικούς φορείς και τις Μακεδονικές Ενώσεις, να ασελγεί στο κορμί της Μακεδονίας, ο κάθε ύποπτος δωδεκαθεϊστής, αυτοχρισμένος θεόσταλτος αυτοκράτορας του Βυζαντίου, πολιτικός γυρολόγος του μαύρου περιθωρίου, επαγγελματίας  χριστιανέμπορος, οπαδός  και συνεργάτης ναζιστών ;


-Εξυπηρετεί ή όχι όσους θέλουν το Συλλαλητήριο στην Αθήνα να αποτύχει και να συμπαρασύρει μαζί του και το μήνυμα της Θεσσαλονίκης ;


Αυτά προς το παρόν με την ελπίδα ότι δεν θα χρειασθεί να επανέλθουμε με περισσότερα.


Μακεδονικός Σύνδεσμος