18 Ιαν 2018

ΦΑΙΔΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ…

mitsotakis-gkafesΟ Μητσοτάκης όπως και όλη η αγία οικογένεια πιστεύει μόνο στα Μνημόνια, παρότι όταν διπλώνει τον χάρτη της Ελλάδας η Κρήτη πέφτει επάνω στη Μακεδονία, όπως μας είπε…
«Είναι προσωπική απόφαση του καθενός στελέχους και βουλευτή το αν θέλει ή όχι να συμμετέχει στο συλλαλητήριο της
Κυριακής» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους βουλευτές της Μακεδονίας με τους οποίους είχε σήμερα συνάντηση στα γραφεία του κόμματος με αφορμή τη συγκέντρωση για το Σκοπιανό.
Οι βουλευτές της Μακεδονίας έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν.
Ωστόσο, εδώ και μέρες ο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικαλεστεί τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια.
Απάντηση στον Κυριακούλη: Ψέμα!!! Ο Εθνάρχης το είχε κάτω από άλλες περιστάσεις και για άλλους λόγους!  Ντροπή!
Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τις ευαισθησίες των βουλευτών που αντιδρούν στην παραχάραξη της ιστορίας και στον αλυτρωτισμό.
Με βάση το κλίμα που υπάρχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αλλά και στην κοινωνία -το 70% των πολιτών δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις-, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δώσει το ελεύθερο στα στελέχη να κάνουν ό,τι επιθυμούν, δηλαδή να συμμετέχουν ή όχι στα συλλαλητήρια.
kentrodexios.