24 Φεβ 2018

Κέρδισε 560 εκατομμύρια δολάρια σε λαχείο – Αρνείται να τα πάρει για έναν λόγο

Γυναίκα από το New Hampshire κέρδισε όχι ένα, όχι δύο αλλά 560 εκατομμύρια δολάρια χάρη στη μεγάλη της τύχη στο λαχείο. Ρισκάρει όμως όλη της την περιουσία για έναν απίστευτο λόγο…
Μπορεί η χαρά της να είναι μεγάλη που κέρδισε όλα αυτά τα λεφτά, ωστόσο θέτει έναν όρο που η εταιρεία Powerball δεν φαίνεται να συμφωνεί να της τον ικανοποιήσει. Η γυναίκα θέλει να παραμείνει άγνωστη και να μην φανεί πουθενά το όνομά της.
Δεν είναι πρόθυμη να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ ή να θέλει να πιει έναν απλό καφέ με την παρέα της, και να έχει να αντιμετωπίσει όλον αυτόν τον κόσμο που θα ξέρει ότι είναι αυτή η νικήτρια της κλήρωσης. Θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στο παντοπωλείο της οικογένειάς της και να διατηρήσει την ηρεμία και την ανωνυμία της.
Αφού όμως επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, έγινε γνωστό ότι είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει το ονοματεπώνυμο της, αφού υπέγραψε τους όρους και τις προϋποθέσεις δίχως βέβαια να τους είχε διαβάσει. Έτσι, το όνομα της αποκαλύφθηκε και η Jane Doe προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…
Ο John Conforti, ο δικηγόρος της εταιρείας που πουλά τους λαχνούς υποστηρίζει ότι προφανώς και θα συνεχίσει να δημοσιεύει το όνομα της γιατί είναι θέμα αξιοπιστίας προς την εταιρεία και τα κέρδη που προσφέρει. «Υποστηρίζουμε την διαφάνεια με κάθε κόστος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το όλο κόστος όμως φαίνεται ότι θα το υποστεί η ίδια η Jane Doe η οποία πέρα από τα δικαστικά έξοδα, χάνει και 15.000 δολάρια κάθε μέρα που το λαχείο παραμένει αδήλωτο και δεν έχει δεχτεί επίσημα το χρηματικό ποσό.
Άλλωστε ποια συζήτηση για ανωνυμία όταν το όνομα της κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου…
Πηγή: shareably.net
Πηγή βίντεο: What’s Trending