2 Φεβ 2018

ΚΟΛΑΣΗ στο ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ!!!!«Καρφί» Ντόρας Για Άδωνι Αλλά Και Κυριάκο Που Τον …Επέλεξε (Βίντεο)

Μία σκληρή αιχμή επιφύλασσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και σαφή «σπόντα» για τον αδερφό της και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τη στάση του πρώτου για το ζήτημα του ονοματολογικού και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για τη στάση που είχε τηρήσει ο κ. Γεωργιάδης το 2008, με αφορμή και την αποκάλυψη σχετικού βίντεο που κατηγορούσε την κυβέρνηση Καραμανλή πως «ξεπούλησε τη Μακεδονία» και πως ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός Εξωτερικών είχαν προσπαθήσει να κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους την περίοδο πριν το 2008, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως «δεν με πικραίνουν, από την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης άλλαξε στάση. Δικαιούται ένας άνθρωπος να αλλάξει άποψη».
«Εκφράζει τις απόψεις της ΝΔ» τόνισε αναφορικά με τη σημερινή του στάση η κα Μπακογιάννη, υποσημειώνοντας πως εκφράζει και «τις δικές του κατά διαστήματα».
Με αφορμή την αποστροφή της αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που βρισκόταν στο πάνελ της ΕΡΤ υπενθύμισε πως ο κ. Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ, με την παλιά καραβάνα της γαλάζιας παράταξης να απαντά απαξιωτικά, επί της ουσίας αδειάζοντας και τηρώντας αποστάσεις από αμφότερους πως «ο Κυριάκος τον διόρισε, δεν εξελέγη»…
crashonline.gr