16 Μαρ 2018

ΘΕΟΣ τους εκανε μπ@@@@ο .....«Μπουρλοτιέρης» Λεβέντης στο Κίνημα Αλλαγής! Επιτέθηκε στους παρόντες Σημίτη – Παπανδρέου!

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιεί το πρώτο του συνέδριο και ως είθισται ομιλίες πραγματοποιούν και οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων. Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος όμως προκάλεσε έναν μικρό… χαμό!
Κι αν σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι συνήθως «ξύλινα» κι εθιμοτυπικά, ο Βασίλης Λεβέντης φρόντισε για το… ακριβώς αντίθετο!

Λεβέντης εναντίον Παπανδρέου – Σημίτη και… γιούχα!

Ένταση επικράτησε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.
Η ομιλία του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο σώμα του Συνεδρίου καθώς ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις πρώην ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ με ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και στις επιλογές τους.
Ο κ. Λεβέντης μίλησε ακόμη και για τον δανεισμό του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επέκρινε την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική.
Απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέουτόνισε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια ενώ για τον Κώστα Σημίτη σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός, που έβαλε την χώρα στο ευρώ.
Ο κ. Λεβέντης απαντώντας στις αποδοκιμασίες είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του.
Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές.
Δείτε βίντεο
Δείτε την αποχώρησή του – Οι φωτογραφίες… μιλούν από μόνες τους! Κίνημα Αλλαγής Λεβέντης
Δείτε ζωντανή εικόνα από το συνέδριο
Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi