23 Μαρ 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Θα μας τρελάνουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι. Αν αφιέρωναν τη μισή φαιά ουσία από αυτή που δίνουν για να ελέγξουν το κομματικό παιχνίδι, στην πραγματική πολιτική, θα είχαν λύσει όλα τα προβλήματα. Είναι παίχτες οι άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι σκαρφίζονται.
Σύμφωνα με όσα έλεγε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στην επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων, προσπαθούν να στηρίξουν μια νομική κατασκευή που θα εξομοιώνει τα μέλη των κομμάτων με τους εταίρους σε Αστικές Μη Κερδοσκοπικές

Εταιρείες (για να μην μπλέξουν με προσωπικά δεδομένα) έτσι ώστε να καταλογίσουν τα οφειλόμενα από τα δάνεια των κομμάτων στα μέλη τους.
 Δηλαδή, λέει η ΝΔ ότι έχει 400.000 μέλη (όσοι ψήφισαν στις εσωκομματικές), δίνει την βάση δεδομένων της και χρεώνονται από 500€ μόνο στο ΑΦΜ του κάθε μέλους έτσι ώστε να εξοφληθούν τα 200.000.000 που χρωστάει.
 Αντίστοιχα το ΠΑΣΟΚ λέει ότι έχει 150.000 μέλη, χρεώνονται από 1300€ στο κάθε μέλος και εξοφλούνται και τα 200.000.000 τα δικά τους. 
Άλλωστε εκδρομές σε συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα πήγαιναν τα μέλη, τσάμπα διαμονή στα συνέδρια έκαναν τα μέλη, τσάμπα ταξίδευαν για να ψηφίσουν τα μέλη, ας πληρώσουν έστω και με καθυστέρηση. 
Μάλιστα, επειδή η λύση αυτή βολεύει Κούλη και Φώφη να απαλλαγούν από τα χρέη και να εισπράττουν από δω και πέρα και τις επιχορηγήσεις, γίνεται κουβέντα με ενδιάμεσους και αναμένεται ότι δεν  θα αντιδράσουν ιδιαίτερα. Μερικές «ντουφεκιές» για την τιμή των όπλων και όλα καλά. Παζαρεύουν βέβαια να χαριστούν τα πανωτόκια (τα μισά χρέη είναι πανωτόκια από τις καθυστερήσεις της τελευταίας τετραετίας) ώστε η χρέωση στα μέλη να ειναι η μισή.
Καταλάβατε τώρα κορόιδα που παραμένετε μέλη στα κόμματα; Θα τους πληρώσετε κι όλας. Εκτός αν ζητήσετε την διαγραφή σας πριν τον καταλογισμό (νομικά θα θεωρηθεί πως είχατε αποχωρήσει). Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Κούλης και η Φώφη έιναι ότι σ’ αυτή την περίπτωση θα μείνουν χωρίς μέλη, γιατί όσο λιγότερα τόσο μεγαλύτερη η κατά κεφαλή χρέωση. Θα τους διαλύσει ο Τσίπρας και θα λένε κι ευχαριστώ για την ρύθμιση των χρεών. Είναι πραγματικά UFO.