24 Απρ 2018

Όλο το παρασκήνιο της κοινής επίσκεψης στον Σημίτη της Ντορας Μπακογιάννη και του Μητσοτακη! Η Ντορα βολιδοσκοπεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατιας!

doraΤο ενδεχόμενο να ειναι η Ντορα Μπακογιάννη το άτομο που θα στηρίξει η ΝΔ για ΠτΔ το 2020 ήταν ο κύριος λόγος που η Ντορα Μπακογιάννη επισκεφτηκε μαζί με το. Κυριακο Μητσοτακη την οικία του Σημίτη στο Κολωνάκι!

Η Μπακογιάννη πιέζει τον Μητσοτακη να αποδεσμευτεί απο τις υποσχέσεις που εχει δώσει στον Κωστα Σημίτη ο οποιος λόγω ηλικίας συζητά να μην ειναι υποψήφιος οπως αρχικά ηθελε! Το όλο θεμα κολλάει στον Κυριακο Μητσοτακη που δεν θέλει η αδερφή του να αποκτήσει μεγαλύτερο αξίωμα απο εκείνον.
Αν προχωρήσει το σχεδιο αυτο της Μπακογιάννη τότε χαλάει και η υποψηφιότητα του Κωστα Μπακογιάννη για το δημο Αθηναίων καθως η Ντορα Μπακογιάννη θα επιδιώξει πρώτα απο όλα εσωκομματική στήριξη δίνοντας το χρίσμα του Δήμου Αθηναίων σε κάποιον που θα εχει επιρροή στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.
Σε αυτο ειναι το μόνο που συμφωνεί ο Μητσοτακης με την αδερφή του καθως πιστεύει οτι θα γίνει πρωθυπουργός και δεν θέλει ο Δήμος Αθηναίων επι των ημερών του να εχει δημαρχο τον ανιψιό του απο την στιγμή που εχει δηλώσει οτι ειναι κατα της οικογενειοκρατίας!
Αν η Ντορα Μπακογιάννη επιμείνει τελικά μέχρι τέλους δεν το ξέρουμε, αλλα όλη αυτή η κινητικότητα ειδικά μετά και το σιωπητήριο τις τελευταίες μέρες του Βαγγέλη Βενιζέλου το ονομα του οποίου ακούστηκε πριν λίγες μέρες απο την πλευρά Σαμαρα για τη θέση του ΠτΔ δείχνει πως κάτι ψήνεται!
Ετσι αν δείτε τελικά τον Κωστα Μπακογιάννη να μένει στην περιφέρεια ή να ειναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών στη θέση της Ντορας Μπακογιάννη τότε όλα αυτά κάτι θα σημαίνουν!
Βεβαια το μεγαλύτερο εμπόδιο της Μπακογιάννη στα σχεδια της δεν ειναι ο Μητσοτακης αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποιος εχει περισσότερες πιθανότητες να ειναι κυβερνηση το 2020 αντί για τον Μητσοτακη όποτε όλα τα σχεδια του Μητσοτακέικου θα γίνουν πολύ απλά ατμός!