16 Απρ 2018

ΚΟΛΑΣΗ στους ΑΝΕΛ....Μελος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ των ΑΝΕΛ εναντιον του Δ .ΚΑΜΜΕΝΟΥ με βαρυτατους ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ..


Άκου Πρεζο-Δημητρο-σκονουλη ....χαλάρωσε λίγο γιατί δεν σε βλέπω καλά. ..Όψιμε Μακεδονομάχε και ΟΣΦγκαμπτη του Μαρινοσκονούλη το ποιος είναι ο ρόλος σου είναι ...τής πάσης γνωστό. ..Όταν πιάνεις στο στόμα σου (κότα -κότα )τον ΠΑΟΚ και τον ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑ πρόεδρο του.. Να είσαι πολύ προσεκτικός. ...Ξέρω (Πρέζα -Πρέζα ) ότι εκτελείς Συμβόλαιο. ..καταλαβαίνω. ..Αλλά εδώ είναι βαθιά τα νερά και προπάντων καθαρά. Για αυτό σου δίνω μία συμβουλή πήγαινε παίξε αλλού. ...Εδώ δεν είναι Ισραιλίτικη Κοινότητα να στείλεις επιστολή και να ζητάς ΣΥΓΝΩΜΗ για όσα έπραξες(Για να γίνεις αντιπρόεδρος στην Βουλή,για την οποία απο το 2012-2015 ήσουν από έξω ως αγανακτισμενος και φώναζες να καεί ). ..
Εδώ είναι Τιμημένος ΒΟΡΡΑΣ. Η γη της Μακεδονίας που την ανακάλυψες τελευταία για να εκπληρώσεις τα νοσηρά σου σχέδια. ..(όταν μας αποκαλούσαν ΒΟΎΛΓΑΡΟΥΣ παρουσία σου τι έπραξες? )
Ροφέ με γυαλιά να ΠΕΙΣ τον ΠΡΕΖΟΑΦΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΗ σου να σε κάνει καλύτερα Καπετάνιο στο ΝΔOOR44 εκεί μάλλον θα τα καταφέρεις ....Ειλικρινά το έχεις. ..Έχεις το ΕΦ Αγωνίζεσθε της Αθηνοκεντρικης Διαπλοκής .
Υ.Γ Από την Ατυχή Συνύπαρξη μας στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εξ αρχής είχα βγάλει την Ακτινογραφία για το ποιόν σου και ευτυχώς την κατέθεσα στους παροικούντες.
Υ.Γ2 Εάν ήσουν έπιπλο θα σε λέγαν...ΚΟΛΟΔΙΝΩ (Κόλοδίνω -Καλόδίνω)...
Υ.Γ3 Μην μπερδεύεις την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με το Μακεδονία Παλλάς όπου συναθροίζεσαι και ξεκουράζεσαι όταν έρχεσαι μουλωχτά. ....