20 Απρ 2018

“Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας” συγκρότησε ο Μητσοτάκης στη ΝΔ .

ΚΟΥΛΗ πληρωσε αυτα που χρωστας στους υπαλληλους και πες μας πως πήγε τό χρέος στα ύψη επι Σαμαρα ;Ασε τις επιτροπες ;Θά κάνεις έρευνα ;ή περιμενεις τούς εισαγγελείς ;
Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε...
ιδιαίτερη βαρύτητα στην οικονομική κατάσταση του κόμματος και προχώρησε σε κινήσεις για τη μείωση των δαπανών, όπως η μετεγκατάσταση των γραφείων του κόμματος από τη Συγγρού σε αυτά της Πειραιώς.
 Στόχος ήταν η μείωση των δαπανών κατά 70% και παράλληλα η κρατική επιδότηση να πηγαίνει για την εξυπηρέτηση των παλιών δανείων του κόμματος. Με χθεσινή του απόφασή ο κ. Μητσοτάκης συγκρότησε “Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας” με σκοπό, όπως αναφέρεται, τη “συγκέντρωση χρημάτων μέσω δελτίων εξουσιοδότησης πάγιων εντολών από φυσικά πρόσωπα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και η σύνταξη εκθέσεων και εισηγήσεων προς τον Πρόεδρο αναφορικά με την οικονομική πορεία του Κόμματος.
 Η Επιτροπή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, δύναται να συστήνει οικονομικές επιτροπές ανά την Ελλάδα για την εκπλήρωση των σκοπών της”. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο Αντώνης Σγαρδέλης και μέλη οι Βασίλης Κούτσης, Γεράσιμος Φωκάς, Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Αναστάσιος Σπηλιόπουλος ενώ συμμετέχει και ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος.

 http://myportal.gr/