20 Μαΐ 2018

ΠΑΤΡΑ: Ηταν ο «κολλητός» του… και τα ‘χε με την γυναίκα του! - Επεισόδιο μεταξύ ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης

Μόλις κατάλαβε ότι η αγαπημένη του γυναίκα… τον απατούσε με τον κολλητό του φίλο… πήγε στο μαγαζί του και του τα έκανε… λίμπα!
Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες με πρωταγωνίστρια γνωστή Πατρινή, στην κυριολεξία κούκλα, η οποία αν και
νιόπαντρη… φέρεται πως απάτησε τον άνδρα της, ιδιοκτήτη καφέ, με τον φίλο του.
Η ιστορία έχει πρωταγωνιστές δύο ζευγάρια. Και οι δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Μάλιστα η σύζυγος του εραστή της γυναίκας του φίλου του… είναι έγκυος! Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνάψει ερωτική σχέση με την γυναίκα του φίλου και συναδέλφου του. Προ ημερών τα δύο ζευγάρια είχαν πραγματοποιήσει μία από τις πολλές κοινές τους εξόδους. Γύρω στα μεσάνυχτα ο σύζυγος και ιδιοκτήτης καφέ θέλησε να φύγει γιατί είχε πρωινή εργασία οπότε είπε στον φίλο του… να επιστρέψει εκείνος την γυναίκα του στο σπίτι τους. Και φυσικά έλαβε θετική απάντηση. Στην παρέα άλλωστε ήταν και η έγκυος σύζυγος του φίλου.
Την επόμενη μέρα ο ιδιοκτήτης καφέ, από μία «ασυμφωνία» ως προς την ώρα άφιξης της γυναίκας του στο σπίτι, κατάλαβε ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά. Και αυτό γιατί η γυναίκα του είχε επιστρέψει στις…. 7 το πρωί στο σπίτι, ενώ ο φίλο του, τον είχε διαβεβαιώσει πως… 5.30 ήταν εκεί! Ο επιχειρηματίας άρχισε να «ψάχνεται», του είχαν μπει και ψύλλοι στα αυτιά, συνδύασε κάποια πράγματα, επιβεβαίωσε τις υποψίες του και αποφάσισε να δράσει! Πήγε στο κατάστημα του «φίλου» και τα έκανε λίμπα! Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω! Και ποιος να του μιλήσει; Μάλιστα όπως λέγεται ο φίλος… παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος με την γυναίκα του ιδιοκτήτη του καφέ! Ο χωρισμός ήταν… ο μόνος δρόμος. Ηδη το ζευγάρι έχει ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου, άγνωστο παραμένει τι κάνει ο εραστής με την δική του έγκυο γυναίκα, καθώς εκτός των άλλων αντιμετωπίζουν και «οικονομικής φύσεως» ζητήματα, αφού και η έγκυος έχει «μετοχές» στην επιχείρηση!
 dete.gr