7 Μαΐ 2018

ΣΟΒΑΡΑ ΝΤΟΡΑ; ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ;

bakogiannis-kostas-ntora.png

Ποια άλλη κοινωνική χυδαιότητα θα ακούσουμε; Η Ντόρα Μπακογιάννη της συντηρητικής παράταξης, θα «έδινε» παιδιά στους GAY.
NO PROBLEM!..
Για την Ευρωπαία  και κοινωνικά χαλαρή Ντόρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι θέμα αγάπης όπως μας λέει. Έχει εξαντληθεί η υιοθεσία και αναδοχή στα ετερόφυλα ζευγάρια και στις οικογένειες που μπορούν να δώσουν αγάπη και τώρα πάμε και στους ομοφυλόφιλους; Γιατί Ντόρα; Παραβλέπεις ότι τα παιδιά ΔΕΝ φτάνουν στα ετερόφυλα ζευγάρια λόγω απίστευτης γραφειοκρατίας και λόγω κυκλώματος εμπορίας που φυσικά πλουτίζει από την κρατική γραφειοκρατία; Και όλο αυτό θα το λύσεις δίνοντας παιδιά στους GAY; Τι κοινωνική ανωμαλία είναι αυτή; 

Σοβαρά Ντόρα; Πόσα ακόμη θα πεις και θα κάνεις για να κερδίσεις τη συμπάθεια των GAY της Αθήνας για χάρη της υποψηφιότητας του υιού σου; Αυτό είναι το θέμα των GAY, να παίρνουν παιδιά; Πόσες χυδαιότητες ακόμη θα ξεστομίσετε εκεί στην Αγία Οικογένεια; Εκτός από πολύ χαλαροί στα εθνικά θέματα, είστε και χαλαροί στα κοινωνικά!

Το ενδεχόμενο να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία και συγκεκριμένα το επίμαχο άρθρο 8 που δίνει το δικαίωμα και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς παιδιών, άφησε ορθάνοιχτο για ακόμα μία φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η κυρία Μπακογιάννη στην ερώτηση αν θα ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο απάντησε πως «αν το κόμμα μου επιβάλλει κομματική πειθαρχία, θα ακολουθήσω το κόμμα μου». Ωστόσο, ο Δημήτρης Οικονόμου ανταπάντησε: «Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία σε τέτοια ζητήματα», με την κυρία Μπακογιάννη να σηκώνει το γάντι λέγοντας: «Εμείς είμαστε μια γνωστή παραδοσιακή οικογένεια στην Ελλάδα και είμαστε παραδοσιακή όχι για άλλους λόγους, αλλά επειδή είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πάρα πολλή αγάπη. Η αγάπη που θα δώσεις σε ένα παιδί δεν εξαρτάται από τίποτα, ούτε από το φύλο, ούτε από την καταγωγή, από τίποτα, παρά μόνο από τη δυνατότητά σου να δώσεις. […] Ένα παιδί που βρίσκεται κλεισμένο στο ίδρυμα έχει δικαίωμα να βγει από το ίδρυμα και κάθε τέτοια προσπάθεια εγώ την στηρίζω».

Αηδία!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com