16 Ιουν 2018

Τώρα! Μαγειρεύουν πρόκληση ανωμαλίας στη Βουλή. Σταμάτησαν την εκτύπωση συγκεκριμένες Κυριακάτικες για γεγονότα που ΘΑ γίνουν στις 15:00!

Πολύ σοβαρή καταγγελία του δημοσιογράφου και εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη. Με τουίτ πριν από λίγα λεπτά (13.50′) καταγγέλλει οτι δυο
συγκεκριμένες Κυριακάτικες εφημερίδες έδψσαν εντολή στα πιεστήρια να σταματήσει η εκτύπωσή τους γιατι περιμένουν γεγονότα μετά τις 15.00′ το μεσημέρι! Συγκεκριμένα ο Κ Βαξεβάνης ανέβασε στον λογαριασμό του την εξής αναρτηση, εντοπίζοντας την επιχειρηση πρόκλησης αναταραχής και πολιτικής ανωμαλίας, στην στοχοποίηση του ΠτΔ και την εξώθησή του σε παραίτηση:
Σε νεώτερο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα documentonews.gr, αναφέρει σχετικα: Την ανατροπή της πολιτικής τάξης απεργάζονται ηγετικά στελέχη της ΝΔ μέσω ευθύτατων επιθέσεων κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί πρόωρα στις κάλπες χωρίς έξοδο από τα μνημόνια, ρύθμιση του χρέους και συμφωνία για το ονοματολογικό.
Όπως είχε προϊδεάσει από χθες το Documentonews.gr κατά την τελευταία μέρα συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εξαπολύσουν λυσσαλέα επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και μάλιστα κάποιες καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν πως θα φτάσουν έως και στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Προκόπη Παυλόπουλου για να οδηγηθεί οι χώρες σε εκλογές.
Κατά την ίδια πληροφόρηση, δύο τουλάχιστον μεγάλες εφημερίδες βρίσκονται υπ’ ατμόν για έκτακτη έκδοση λόγω ότι είναι εις γνώσιν τους οι προθέσεις των ηγετικών στελεχών της ΝΔ και θα μπορέσουν να προσδώσουν τη ανάλογη – βολική μιντιακή διάσταση για την πρόκληση πολιτικής ανωμαλίας στη χώρα σε μία κρίσιμη και ιστορική συγκυρία.

Διόλου τυχαίος, άλλωστε, ο απροκάλυπτος τρόπος που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει τα μακεδονικά συλλαλητήρια. Αν και στο πρόσφατο παρελθόν η ΝΔ κρατούσε αποστάσεις από τα μακεδονικά συλλαλητήρια, πλέον όχι μόνο μοιάζει έτοιμη να ανέβει στο «κύμα» της αντίδρασης αλλά λειτουργεί ως διοργανωτής των διαδικασιών, καθώς έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην πλατεία Συντάγματος επιδιώκει ανερυθρίαστα την επιμήκυνση της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή μέχρι το βράδυ.
http://thefaq.gr/