5 Ιουν 2018

Πληρωμένα πιστόλια επιτηδείων επαγγελματιών ή κακουργηματική αφέλεια;

Ποιος είναι ο μεγαλοκαθηγητής μελετητής του Εγκέλαδου, τον οποίον πρόσφατα επιχειρεί να κατηγορήσει για ευαισθησία σε κάθε λογής έρευνα για υδρογονάνθρακες;
Ο ανορθόγραφος, όπως προκύπτει από τα κοινωνικά δίκτυα μεγαλοκαθηγητής είναι πολύ δραστήριος δημόσια, σε τομείς μακράν του αντικειμένου του.
Είναι όμως και απρόσεκτος! Μέσα στον οίστρο που τον έχει καταλάβει, δεν αντελήφθη ότι «κάρφωσε» την πηγή προώθησης δημοσιευμάτων σε μια ιδιότυπη ψυχολογική επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού πληθυσμού, ακριτικής περιοχής της Ελλάδας, πολλά υποσχόμενης στον τομέα των υδρογονανθράκων.
Ο απίθανος αυτός τύπος με τον οποίο θα ασχοληθούμε εμπεριστατωμένα προσεχώς, καθώς σχεδόν δεν περνά μέρα που να μη δώσει δικαιώματα, συνεπικουρούμενος από… πολλά υποσχόμενους υπασπιστές, φροντίζει μη χαθεί «είδηση» για σεισμό ακόμα και 2-3 Ρίχτερ.
Αρκεί κάπου εκεί γύρω να υπάρχουν ενδείξεις για υδρογονάνθρακες! Για να το πιάσει το καφενείο και να αρχίσει η τρομολαγνεία. Να μιλήσουμε τώρα για «πληρωμένα πιστόλια»; Η νεοελληνική μας ξεφτίλα αναδεικνύεται και στα πανεπιστήμια ως γνωστόν.
http://www.defence-point.gr/